Minik grekoromenciler Gaziantep'te mindere çıkıyor

Türk güreşinin gelecekteki şampiyon adaylarının mücadele edeceği 11-13 / 14-15 Yaş Minik Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası, 12-15 Haziran 2014 tarihleri arasında Gaziantep'te organize edilecek.2020 ve 2024 Olimpiyatları'nda ay...

Google Haberlere Abone ol
Minik grekoromenciler Gaziantep'te mindere çıkıyor

Türk güreşinin gelecekteki şampiyon adaylarının mücadele edeceği 11-13 / 14-15 Yaş Minik Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası, 12-15 Haziran 2014 tarihleri arasında Gaziantep'te organize edilecek.

2020 ve 2024 Olimpiyatları'nda ay yıldızlı mayo ile mücadele etmeye aday olan minik güreşçiler, küçük yaştan itibaren milli takımın değişmez ismi olabilmek için bu hafta sonu mindere çıkacaklar. 4 gün sürecek olan Türkiye Şampiyonası, yarın saat 10.00'da start alacak.

Ata sporu güreşe gönül veren ve bu doğrultuda çalışmalarını yürüten minik pehlivanlar, Gaziantep'te gerçekleştirilecek 11-13 / 14-15 Yaş Minik Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası'nda kendilerini göstererek başarıya giden yolda ilk adımı atmak için performans sergileyecekler.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, Gaziantep'in ev sahipliğinde düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasında mücadele edecek minik güreşçilere başarılar diledi. Başkan Yerlikaya, "İleriki yıllarda kendilerinin milli mayo ile büyük işlerin altına imza atacaklarına inandığım bu minikleri tribünleri dolduracak güreşseverler cesaretlendirmeli. Bunun için Gaziantepli güreşseverlere de büyük iş düşüyor." dedi.

CİHAN

Yorumlar