Minderin genç kızları Avrupa şampiyonasına hazırlanıyor

Polonya'da 17 - 22 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıklarını Niğde'de sürdüren Genç Kızlar Güreş Milli Takımı, Katoviçe'den en iyi sonuçla Türkiye'ye dönmek istiyor.Geçtiğimiz sene Makedonya'da organize...

Google Haberlere Abone ol
Minderin genç kızları Avrupa şampiyonasına hazırlanıyor

Polonya'da 17 - 22 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıklarını Niğde'de sürdüren Genç Kızlar Güreş Milli Takımı, Katoviçe'den en iyi sonuçla Türkiye'ye dönmek istiyor.

Geçtiğimiz sene Makedonya'da organize edilen Avrupa şampiyonasında bir altın ve bir bronz madalya elde eden Genç Kadınlar Güreş Milli Takımı sporcuları, Polonya'da ay yıldızlı mayo ile madalyaları toplamak için hazırlanıyor.

Teknik Direktör Ertuğrul Aydoğdu'nun yönetiminde ve Antrenörler Fatih Yerli, Abdullah Aykaç, Dilek Atakol'un gözetiminde Niğde Demirkazık Tesisleri'nde çalışmalarını yürüten Genç Kadınlar Güreş Milli Takımı, maksimum seviyede performans sergileyerek bol madalya kazanmayı hedefliyor.

TEKNİK DİREKTÖR AYDOĞDU: MİNDERİ TİTRETİP MİLLETİMİZİ SEVİNDİRECEĞİZ

Niğde'de doğal bir ortamda kamp yaptıklarını belirten Genç Kadınlar Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Ertuğrul Aydoğdu, kendilerine bu imkanı sağlayan Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya'ya teşekkür etti.

Kendilerine sunulan imkanı en iyi şekilde değerlendirdiklerini ve yaptıkları çalışmalarla elde edecekleri madalyalarla da bu emeğin karşılığını alacaklarını belirten Aydoğdu, "Bize gösterilen ilgi ve desteğin karşılığını vermek için Polonya'da bütün gücümüzle mücadele edeceğiz. İnanıyorum ki sporcularımız bizi orada mahçup etmeyecekler. 3 veya 4 madalya ile Türkiye'ye dönmek ve Türk milletini sevince boğmak istiyoruz. En büyük hedefimiz, Avrupa şampiyonasında şanlı Türk bayrağını dalgalandırmak." ifadelerini kullandı.

Avrupa şampiyonasında mücadele edecek Genç Kadınlar Güreş Milli Takımı'nda yer alan sporcular ve kiloları ise şöyle:

44 kilo: Büşra Görmüş, 48 kilo: Evin Demirhan, 51 kilo: Nuray Karadağ, 55 kilo: Bediha Gün, 59 kilo: Derya Bayhan, 63 kilo: Buse Tosun, 67 kilo: Sinem Topçu ve 72 kilo: Gamze Durukan.

CİHAN

Yorumlar