Milliler tam kadro Arena’da

Almanya kampında çalışmalarını sürdüren Ay-Yıldızlılar'da kritik Hollanda maçı öncesi gözler sakatlıkları bulunan oyunculara çevrildi.

Google Haberlere Abone ol
Milliler tam kadro Arena’da
Almanya kampında çalışmalarını sürdüren Ay-Yıldızlılar'da kritik Hollanda maçı öncesi gözler sakatlıkları olan oyunculara çevrildi.

İlk müjdeli haber Fenerbahçe’nin Beşiktaş’la oynadığı maç öncesinde sakatlanan ve kadrodan çıkarılan Gökhan Gönül’den geldi. Takımla birlikte çalışmalara çıkan 30 yaşındaki savunmacının, cumartesi gününe kadar herhangi bir terslik yaşamaması şeklinde Hollanda mücadelesinde sahadaki yerini alacağı öğrenildi. Öte yandan Almanya’daki kampa götürülen ve hafif sakatlıkları olan Serdar Aziz, Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Hakan Balta ve Mehmet Topal’ın da maç saatine kadar hazır olmaları ve maç kadrosunda yer almaları bekleniyor.

Biletler şimdiden tükendi

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu’nda 28 Mart Cumartesi günü deplasmanda Hollanda ile yapacağı maç için Türk taraftarlara ayrılan biletlerin şimdiden tükendiği açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan resmi izahatya göre, maçın oynanacağı 53 bin benlik Amsterdam Arena Stadı’nda Türk izleyiciler için ayrılan 2500 biletin tamamının tükendiği ve satışın sona erdirildiği bildirildi.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar