Milli Takımın yeni formaları görücüye çıktı

A Milli Takım'ın, 2014 yılında iç saha ve deplasmanda giyeceği formalar yenilendi. Geleneksel şeritli tasarıma sahip formalar, Türk kültürünün bir parçası olan, koruyucu özelliği yanında kudreti simgeleyen çintemani deseninden ilham alınarak üretildi.

Google Haberlere Abone ol
Milli Takımın yeni formaları görücüye çıktı

A Milli Takım'ın, 2014 yılında iç saha ve deplasmanda giyeceği formalar yenilendi. Geleneksel şeritli tasarıma sahip formalar, Türk kültürünün bir parçası olan, koruyucu özelliği yanında kudreti simgeleyen çintemani deseninden ilham alınarak üretildi. Türk Milli Takımı'nın en önemli simgesi Ayyıldızlı arma ise kalbin tam üstünde büyütülerek yer aldı. İç saha formaları tamamen kırmızı renkten oluşurken, deplasman formaları beyaz renkte ve göğüs kısmından çintemani desenli kırmızı şeritten oluştu. Formanın ense kısmındaysa nazar boncuğunu taşıyan üçgen şeklinde dokunmuş bir parça yer alıyor.

    Formalar, oyuncuları sahada baskı altında kuru ve serin tutmaya yardımcı olmak için teri vücuttan arındıran Nike Dri-FIT teknolojisiyle üretildi. İç saha formasının şortları kırmızı renkte tasarlanırken, deplasman şortlarında beyaz tercih edildi. Şortların dar kesimi, hareket kabiliyetini ve konforu arttırmak için özel tasarlandı.
CİHAN

Yorumlar