Milli Takım Antrenörü Gülhan'a ikinci kez milli davet geldi

Erdek 18 Eylül Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan, İşitme Engelliler Federasyonu tarafından 1-30 Mayıs 2014 tarihleri arasında Trabzon'da yapılacak olan milli takım kampına davet edildi.Balıkesir'in Erdek...

Google Haberlere Abone ol
Milli Takım Antrenörü Gülhan'a ikinci kez milli davet geldi

Erdek 18 Eylül Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan, İşitme Engelliler Federasyonu tarafından 1-30 Mayıs 2014 tarihleri arasında Trabzon'da yapılacak olan milli takım kampına davet edildi.

Balıkesir'in Erdek ilçesinden daha önce Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından 4. Uluslararası Rumi Çocuk Spor Oyunları için sporcusu Aleyna Çakmak ile milli takıma davet edilen Niyazi Gülhan’a ikinci kez milli davet geldi.

Niyazi Gülhan, İşitme Engelliler Federasyonu Başkanlığı tarafından 1-30 Mayıs 2014 tarihleri arasında Trabzon'da yapılacak olan milli takım kampına davet edildi. Kendisine yapılan davete olumlu cevap veren Gülhan, en az bir milli sporcu yetiştirme hayali olduğunu, bu hayalini de Aleyna Çakmak ile gerçekleştirdiğini belirterek, şunları söyledi:

"Bir diğer hedefim ise milli takım antrenörü olmaktı, bu da gerçekleşti. Milli takım kafilesine antrenör olarak davet edildim. Avrupa şampiyonasına hazırlık kampına davet edilmek benim için çok önemli. Kendimi sürekli geliştirip ülkeme daha faydalı olmaya çalışıyorum.

2-3-4 Mayıs 2014 tarihlerinde İzmir'de Okullarası Atletizm Grup-Bölge Şampiyonluğu, 9-10-11 Mayıs tarihlerinde ise Eskişehir'de Türkiye Kulüplerarası Yıldızlar Ligi yarışları olacağından dolayı milli takım kampına 10 gün geç katılacağım."

CİHAN

Yorumlar