Milli oyuncu Doğuş Balbay: Türk Milli Takımı'nın hedefi her zaman yüksektir

Milli oyuncu Doğuş Balbay, İspanya 2014 Trophy Tour kapsamında Suadiye Sahil'de sergilenen Naismith Kupası'nı ziyaret etti. Milli oyuncu Balbay, "Türk Milli Takımı'nın hedefi her zaman yüksektir." dedi.14 Eylül'de FIBA Basketbol Dünya Kupası...

Google Haberlere Abone ol
Milli oyuncu Doğuş Balbay: Türk Milli Takımı'nın hedefi her zaman yüksektir

Milli oyuncu Doğuş Balbay, İspanya 2014 Trophy Tour kapsamında Suadiye Sahil'de sergilenen Naismith Kupası'nı ziyaret etti. Milli oyuncu Balbay, "Türk Milli Takımı'nın hedefi her zaman yüksektir." dedi.

14 Eylül'de FIBA Basketbol Dünya Kupası finalini kazanan takımın ellerinde yükselecek olan Naismith Kupası ile fotoğraf çektiren ve İspanya 2014 Trophy Tour tırının içindeki sergiyi gezen Doğuş Balbay, yaptığı açıklamaad, A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın yeni başantrenörü Ergin Ataman'ın milli takımda çok iyi işler yapacağına inandığından emin olduğunu söylerken şu ifadeleri kullandı:

"Ergin Abi tabii ki Türkiye'deki sayılı antrenörlerden biri. Çok tecrübeli, birçok kupa kazanmış, yurt içinde ve yurt dışında isim yapmış bir antrenör. Öncelikle Ergin Abi'ye hayırlı uğurlu olsun demek istiyorum. Milli takımda çok iyi işler yapacağına eminim. Tüm Türk halkının ve basketbolseverlerin de böyle düşündüğüne inanıyorum. Umarım Ergin Abi ve eğer milli takıma seçilirsem ben dâhil tüm oyuncular, hep beraber kariyerimize güzel başarılar ekleriz."

Etkinlik alanında kurulan tek pota basketbol sahasında genç basketbolseverlerle maç da yapan Balbay, Türk Milli Takımı'nın hedefinin her zaman olduğu gibi yüksek olduğunu dile getirerek şöyle konuştu:

"Türk Milli Takımı'nın hedefi her zaman yüksektir. 2010 FIBA Erkekler Dünya Şampiyonası'nda takım arkadaşlarımız ve abilerimiz zaten bunu kanıtladı. Ev sahibi avantajımızı da kullanarak çok güzel bir turnuva geçirdik. Kupayı kaçırdık, ama finale çıkmayı başardık.

Türk Milli Takımı olarak hedefimiz yine yüksek. Finale gelebilmek ve bu kupayı bu sefer almak. Milli takıma seçilen oyuncuların tüm yaz boyunca bu hedef için yüzde yüz performansla çalışacağından eminim.

Kupanın da burada olması bizim için çok önemli. Hem Türk basketbolseverler hem de biz kupayı yakından görme fırsatı yakalıyoruz. Burası bizim için bir motivasyon kaynağı."

CİHAN

Yorumlar