"Milli maç arası ilaç gibi gelecek"

- Adana Demirspor Teknik Direktörü Sözeri: "Lige verilen milli maç arasını iyi değerlendirmeliyiz. Fizik olarak eksiklerimizi bu sürede en aza indirip yeni oyuncularımızın da uyum sürecini en kısa sürede atlatmalarını bekliyoruz. Milli maç arasının bize ilaç gibi geleceğine inanıyoruz"

Google Haberlere Abone ol
"Milli maç arası ilaç gibi gelecek"


ADANA (AA) - TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, milli maç arasının kendilerine "ilaç" gibi geleceğine inandıklarını bildirdi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Sözeri, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek istediklerini, çift idman yaptıklarını belirtti.

Takımın Aytaç Durak Tesisleri'nde, deplasmanda karşılaşacağı Büyükşehir Gaziantepspor maçının çalışmalarına devam ettiğini anlatan Sözeri, Denizlispor galibiyetinden dolayı oyuncularını kutladı.

Sözeri, bu maçın artık geride kaldığını ve deplasmanda oynayacakları Büyükşehir Gaziantepspor karşılaşmasını düşünmeleri gerektiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Lige verilen milli maç arasını iyi değerlendirmeliyiz. Fizik olarak eksiklerimizi bu sürede en aza indirip yeni oyuncularımızın da uyum sürecini en kısa sürede atlatmalarını bekliyoruz. Milli maç arasının bize ilaç gibi geleceğine inanıyoruz. Deplasmanda oynayacağımız Büyükşehir Gaziantepspor karşılaşmasına kadar takımımızı en iyi şekilde hazırlamalıyız."


- Salifu ve Zülküf takıma katıldı


Adana Demirspor’un son transferlerinden Seidu Salifu ve Zülküf Özer de takımın son çalışmasında yer aldı.

Öte yandan, sol dizinden menisküs ameliyatı geçiren Gökçek Vederson da Adana'ya gelerek çalışmalarına başladı.

Yaklaşık bir hafta önce İstanbul'da başarılı bir operasyon geçiren Vederson'un, fizyoterapist eşliğinde çalışıp, 3 hafta sonra takıma katılmasının beklendiği kaydedildi.

Yorumlar