Milli güreşçiler Almanya’dan 4 gümüş ve 1 bronz madalya ile döndü

Almanya’nın Dortmund kentinde organize edilen Grand Prix Güreş Turnuvası’nda boy gösteren A Milli Grekoromen Güreşçiler, iki gün boyunca ortaya koyduğu performans sonucunda 4 gümüş ve 1 bronz madalya elde etti.Almanya Güreş Federasyonu...

Google Haberlere Abone ol
Milli güreşçiler Almanya’dan 4 gümüş ve 1 bronz madalya ile döndü

Almanya’nın Dortmund kentinde organize edilen Grand Prix Güreş Turnuvası’nda boy gösteren A Milli Grekoromen Güreşçiler, iki gün boyunca ortaya koyduğu performans sonucunda 4 gümüş ve 1 bronz madalya elde etti.

Almanya Güreş Federasyonu tarafından organize edilen Grand Prix Turnuvası’nda mücadele eden A Milli Grekoromen Güreş Milli Takımı, 4 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak 56 puanla takım klasmanında üçüncü oldu.

Turnuvanın ilk gününde mindere çıkan milli mayolardan 75 kiloda Şeref Tüfenk, 85 kiloda Kansu İldem ve 98 kiloda Cenk İldem gümüş madalyaya uzanan isimler oldular. İkinci gün sahne olan sporculardan Yunus Emre Başar, 71 kiloda gümüş madalyayı boynuna geçirdi. 80 kiloda ise Aslan Atem, Avusturyalı Michael Wagneri’yi 2-0 mağlup ederek bronz madalya kazandı.

Genç ağırlıklı bir kadro ile Almanya’ya gittiklerini ve gelecek adına umut verici sonuçlar elde ettiklerini dile getiren A Milli Grekoromen Güreş Takımı Antrenörü Muttalip Yerlikaya, Eylül ayında Özbekistan’da düzenlenecek dünya şampiyonası öncesinde önemli bir provadan geçtiklerini söyledi.

CİHAN

Yorumlar