Milli güreşçiler Almanya'da mindere çıkıyor

Avrupa şampiyonası'nda önemli bir başarının altına imza atan ve dünya şampiyonasının hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdüren A Milli Grekoromen Güreş Takımı, bu hafta sonu Almanya'da gerçekleştirilecek Grand Prix Turnuvası'nda...

Google Haberlere Abone ol
Milli güreşçiler Almanya'da mindere çıkıyor

Avrupa şampiyonası'nda önemli bir başarının altına imza atan ve dünya şampiyonasının hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdüren A Milli Grekoromen Güreş Takımı, bu hafta sonu Almanya'da gerçekleştirilecek Grand Prix Turnuvası'nda mindere çıkacak.

Eylül ayında Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenecek dünya şampiyonasına hazırlanan A Milli Grekoromen Güreş Takımı, uluslararası turnuvalarda boy göstermeye devam ediyor.

Almanya'nın Dortmund kentinde yapılacak organizasyonda ter dökecek milli güreşçiler, mücadele ettikleri sikletlerde kürsüde yer alabilmek ve en iyi sonuçla Türkiye'ye dönmek istiyorlar.

ANTRENÖR YERLİKAYA: DÜNYA ŞAMPİYONASI ÖNCESİ ÖNEMLİ BİR SINAV

Dünya şampiyonası öncesinde önemli bir organizasyonda sahne alacaklarını belirten A Milli Grekoromen Güreş Takımı Antrenörü Muttalip Yerlikaya, antrenör Serkan Özden ve 11 sporcu ile Dortmund'da başarılı olacaklarını söyledi.

Asıl hedeflerinin eylül ayındaki dünya şampiyonası ve 2016 Rio Olimpiyatları olduğunu belirten Muttalip Yerlikaya, "Asıl hedefimiz olan 2016 Rio Olimpiyatları'na doğru zaman azalırken bu tür turnuvaların ehemmiyeti bizim için daha da artıyor. Sporcularımızın konsantrasyonu üst düzeyde. Takım içerisinde genç arkadaşlara da tecrübe edinmeleri için yer verdik. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edip madalyalarla dönmeyi hedefliyoruz." dedi.

Yerlikaya, Grand Prix Turnuvası'nda mindere çıkacak milli güreşçilerin ise Yunus Özel, Burhan Akbudak, Yunus Emre Başar, Şeref Tüfenk, Metehan Başar, Fatih Üçüncü, Doğan Göktaş, Atakan Yüksel, Aslan Atem, Kansu İldem ve Cenk İldem&den oluştuğunu sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar