Milli Güreşçi Rıza Kayaalp yine zirvede

Milli Güreşçi Rıza Kayaalp, Avrupa ve dünya şampiyonalarının ardından Erciyes Dağı'nın zirvesinde de Türk Bayrağı'nı dalgalandırdı.Elde ettiği başarılar ve kazandığı madalyalar ile Türk milletinin gönlünü fetheden Avrupa ve dünya...

Google Haberlere Abone ol
Milli Güreşçi Rıza Kayaalp yine zirvede

Milli Güreşçi Rıza Kayaalp, Avrupa ve dünya şampiyonalarının ardından Erciyes Dağı'nın zirvesinde de Türk Bayrağı'nı dalgalandırdı.

Elde ettiği başarılar ve kazandığı madalyalar ile Türk milletinin gönlünü fetheden Avrupa ve dünya şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayaalp, dünya şampiyonası öncesinde bir yandan antrenmanlarını gerçekleştirirken bir yandan da sportif faaliyetlerine devam ediyor.

8-14 Eylül 2014 tarihleri arasında Özbekistan'da düzenlenecek olan Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'nda yine altın madalyayı hedefleyen başarılı sporcu Rıza Kayaalp, Kayseri'de yer alan Erciyes Dağı'na tırmanarak ne kadar formda olduğunu rakiplerine bir kez daha göstermiş oldu.

RIZA KAYAALP: TÜRK BAYRAĞI'NA AŞIĞIM

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya'nın destekleriyle çalışmalarını sürdüren milli güreşçi Kayaalp, daima daha üst noktayı hedeflediğini belirterek, dünya şampiyonasında da altın madalya alacağını söyledi.

Dünya şampiyonası için gece gündüz çalıştıklarını da belirten Kayaalp, "Bu ülkenin imkanları ve değerleri sayesinde madalya kazandığımın farkındayım. Asla pes etmeden ve yorulmadan antrenmanlarımı gerçekleştiriyorum." diyerek sözlerini şöle tamamladı:

"Dağcılık sporuna olan ilgim beni bu sefer Erciyes Dağı'na getirdi. Bu tür faaliyetlerle hem fiziken hem de ruhen zinde kalıyorum. Ata yurdumuz Ortaasya'da Özbekistan'da yapılacak olan dünya şampiyonasına kadar farklı etkinlikler eşliğinde çalışarak orada da şanlı bayrağımızı dalgalandırıp Türk milletini sevince boğmak istiyorum. Çünkü ben Türk Bayrağı'na aşığım."

CİHAN

Yorumlar