Milletvekili Cegerek: Gelin hep birlikte Hollanda'yı gönülden destekleyelim

12 Haziran'da Brezilya ile Hırvatistan arasında oynanacak maçla start alacak FIFA 2014 Dünya Kupası'nda Hollanda 2010 Dünya Kupası'ndaki hataları tekrarlamamak için maçlarına çok sıkı hazırlanıyor. Hollandalılar şimdiden tüm hazırlıklarını...

Google Haberlere Abone ol
Milletvekili Cegerek: Gelin hep birlikte Hollanda'yı gönülden destekleyelim

12 Haziran'da Brezilya ile Hırvatistan arasında oynanacak maçla start alacak FIFA 2014 Dünya Kupası'nda Hollanda 2010 Dünya Kupası'ndaki hataları tekrarlamamak için maçlarına çok sıkı hazırlanıyor.

Hollandalılar şimdiden tüm hazırlıklarını yaptılar. Ülkedeki aşağı yukarı tüm şehirlerde dev ekranlar ile 13 Haziran'da İspanya ile oyacakları 2010 Dünya Kupası finalinin rövanşı niteliğindeki maça çıkacaklar. Bu arada Hollandalı Türklerde bu defa şampiyonada Türkiye'nin olmaması nedeni ile üzgünler lakin, Hollanda ile sevinçliler.

HERKES AYNI HEYECANI YAŞAR

Hollanda Meclisi'nde bulunan 6 Türk kökenli milletvekilinden biri olan İşçi Partisi (PvdA) Milletvekili Yasemin Çegerek, gelin hep birlikte Hollanda'yı destekleyelim çağrısında bulundu.

Profesyonel sporun insanlara günlük hayatlarında da spor yapmaya teşvik ettiğini belirten Yasemin Çegerek, "Sağlıklı yaşam için spor yapmak sağlıklı beslenmenin yanı sıra şart. Dünya kupası maçlarını izlerken insanların hangi ülkeden, ırktan, dinden, renkten ve dilden olması hiç fark etmez. Herkes aynı heyecanı yaşar, insanları birleştirir, kazanmanın ve kaybetmenin değeri anlaşılır. Gelin hep birlikte Hollanda'yı gönülden destekleyelim ve maç izlerken dostluk kazanalım." dedi.

FIFA 2014 Dünya Kupası B Grubu'nda oynanacak maçların programı ise şöyle:

13 Haziran Cuma

22.00 İspanya - Hollanda

14 Haziran Cumartesi

01.00 Şili - Avustralya

18 Haziran Çarşamba

19.00 Avustralya - Hollanda

19 Haziran Perşembe

01.00 İspanya - Şili

23 Haziran Pazartesi

19.00 Avustralya - İspanya

19.00 Hollanda - Şili

CİHAN

Yorumlar