MHK Üst Klasman Kış Semineri yarın tamamlanacak

Antalya'nın Belek ilçesindeki Calista Luxury Resort Hotel'de iki gün önce başlayan ve Üst Klasman Hakem ve Üst Klasman Yardımcı Hakemler, Kadın FIFA ve FIFA Yardımcı Hakemler ile Üst Klasman gözlemci ve mentörlerin katıldığı MHK Üst Klasman Kış Semineri.

Google Haberlere Abone ol
MHK Üst Klasman Kış Semineri yarın tamamlanacak

Antalya'nın Belek ilçesindeki Calista Luxury Resort Hotel'de iki gün önce başlayan ve Üst Klasman Hakem ve Üst Klasman Yardımcı Hakemler, Kadın FIFA ve FIFA Yardımcı Hakemler ile Üst Klasman gözlemci ve mentörlerin katıldığı MHK Üst Klasman Kış Semineri yarın sona erecek.

Seminerin ikinci gününde sabah saatlerinde bazı hakemlerin vücut ölçümleri yapıldıktan sonra tüm hakemler, FIFA Fitness Testi'nden geçti. İki aşamadan oluşan FIFA Fitness Testi'nde hakemlerin, 40 metrelik ve 150 metrelik koşulara göre performansları gözden geçirildi.

Aynı saatlerde gözlemciler ve mentörlerin de eğitimleri başladı. MHK Başkanı Zekeriya Alp'in yaptığı açılışın ardından MHK Danışmanı Jaap Uilenberg'in verdiği teknik bilgiler eşliğinde Spor Toto Süper Lig'deki pozisyonlardan derlenen klipler izlenerek analizleri yapıldı. Ayrıca gözlemci ve mentörlere raporlamalar ile detaylı bilgiler verildi.

Seminer boyunca tüm hakemler, gözlemciler ve mentörler; sık sık gruplara ayrılarak Spor Toto Süper Lig'deki pozisyonlardan oluşan klipleri analiz ederek değerlendirmelerde bulundular.

MHK Üst Klasman Kış Semineri bugün yapılacak çalışmaların ardından sona erecek.
CİHAN

Yorumlar