Metin Diyadin: Tüm oyuncularımızdan yararlanmak istiyorum

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Sarıyer'i 4-2 mağlup eden Göztepe'nin teknik direktörü Metin Diyadin, "Hedefe giderken tüm oyuncularımızdan yararlanmak istiyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Metin Diyadin: Tüm oyuncularımızdan yararlanmak istiyorum
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Sarıyer'i 4-2 yenik eden Göztepe'nin teknik direktörü Metin Diyadin, "Hedefe giderken bütün oyuncularımızdan yararlanmak istiyorum" dedi.

Diyadin, yaptığı izahatda, Sarıyer karşısında 60 dakikalık bölümde bu sezonun en fazla futbolunu oynadıklarını söyledi.

Puan şekilde liderin gerisinde olmalarının stresine karşın deplasmanda iyi oynayarak kazandıklarını bildiren Diyadin, şunları kaydetti:

'Ligin ikinci yarısında kadromuzda değişiklikler oldu. Bu değişimlerin takıma düzen sürecini kazanarak geçirmek sevindirici. Yaşadığımız talihsiz sakatlıklar bizi üzüyor. Bütün oyuncularımız bizim için fazla fazla değerli. Hedefe giderken bütün oyuncularımızdan yararlanmak istiyorum. Bundan sonra oynayacağımız maçlar final niteliğinde bulunduğu için derhal önümüzdeki maça konsantre olmamız gerekiyor. Bir haftada oynayacağımız 3 maç var. Bu süreçten Göztepemizin bütün unsurları, taraftarımız, yönetimimiz, oyuncularımız, teknik heyetimiz yararlı enerjileriyle kenetlenerek avantajlı bir biçimde çıkmalıyız.'
Lider Bandırmaspor’un 3 puan gerisinde 2. sırada yer sektör Göztepe, 14 Şubat Cumartesi günü Hatayspor’u misafir ettikten sonra 18 Şubat Çarşamba günü başka İzmir mümessili Altay’la ve 22 Şubat Pazar günü de Tepecikspor’la İzmir’de karşılaşacak.

AA

Kaynak: FANATİK

Yorumlar