Mete Vardar: Gökhan Töre için olumlu sonuç alacağımızı düşünüyorum

Beşiktaş Futbol A Takımı'ndan sorumlu yönetici Mete Vardar, bonservisi Rubin Kazan'da olan Gökhan Töre için yaptıkları temaslardan olumlu bir sonuç alacaklarını düşündüğünü söyledi.Yeni sezon için Almanya’nın Marienfeld kasabasında...

Google Haberlere Abone ol
Mete Vardar: Gökhan Töre için olumlu sonuç alacağımızı düşünüyorum

Beşiktaş Futbol A Takımı'ndan sorumlu yönetici Mete Vardar, bonservisi Rubin Kazan'da olan Gökhan Töre için yaptıkları temaslardan olumlu bir sonuç alacaklarını düşündüğünü söyledi.

Yeni sezon için Almanya’nın Marienfeld kasabasında kamp yapan Beşiktaş’ta Futbol A Takımı’ndan sorumlu yöneticiliğe getirilen Mete Vardar, Cihan Haber Ajansı’na açıklamalarda bulundu.

Takımın kamp yaptığı otelde yaptığı açıklamada, kampın 4 günlük süreci ve izledikleri transfer politikası hakkında bilgiler veren Vardar, şöyle konuştu:

"Resmi olarak görevime bugün başlamış oldum. Kampın 4. günü ve takım çok iyi çalışıyor. İlk kamplar kondisyon ve yükleme ağırlıklı geçen kamplardır. Yarın Motta ve Tolga’nında katılımı ile 26 kişilik kadromuz oluşuyor. Bu anlamda çok verimli bir şekilde çalışıyoruz."

Genç yönetici, transfer politikası hakkında da "Dün, Önder hocanın da söylediği gibi belli mevkilere alternatifler de düşünülerek bir çalışma yapılıyor. Doğru transferi doğru maliyetlerle yapabilmek adına bunlarla ilgili çok ciddi bir çalışma var. Mesela Motta’yı 10 gün önce 2.5 Milyon Euro’luk bir para ödeyerek hemen alabilirdik. Fakat biz bekledik ve 1.4 Milyon Euro tasarruf ederek Motta’yı kadromuza dahil ettik. Yoksa Beşiktaş Türkiye’nin en büyük kulübü ve dünya standartlarında da büyük bir marka. O mevkilere çok iyi futbolcuları hemen alabiliriz ama önemli olan burada kulübün menfaatleri." ifadelerini kullandı.

Mete Vardar, son olarak Gökhan Töre’nin durumunu sorulması üzerine ise, "Gökhan Töre’ye ilgimiz devam ediyor. Kulübüne istersek bugün 7.5 Milyon Euro serbest kalma ücreti ödeyerek alma şansımız varken, açıkcası onunla ilgili bir çalışma yapılıyor. Ahmet Nur Çebi başkanımız başta olmak üzere, diğer ilgili kişilerle birlikte, inşallah olumlu bir sonuç alırız diye düşünüyorum." cevabını verdi.

CİHAN

Yorumlar