Mesut Hoşcan: Tarık’ın verilen imkanlar karşısında yaptıkları ihanettir

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, Tarık Çamdal ve Veysel Sarı’nın transferleri konusunda ciddi çalışmaların olduğunu belirterek, “ Ancak Tarık’la ilgili maalesef sözleşme uzatması konusunda bir çözüm bulanamadı.

Google Haberlere Abone ol
Mesut Hoşcan: Tarık’ın verilen imkanlar karşısında yaptıkları ihanettir

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, Tarık Çamdal ve Veysel Sarı’nın transferleri konusunda ciddi çalışmaların olduğunu belirterek, “ Ancak Tarık’la ilgili maalesef sözleşme uzatması konusunda bir çözüm bulanamadı.” dedi. Tarık’ın transfer konusunda yaptıklarını ihanet olarak değerlendiren Hoşcan, bu futbolcuyu menejerlerin kendi çıkarları için kullandığını iddia ederek, süresiz kadro dışı bırakılmasında da haklı olduklarını açıkladı. Erkan Zengin ve Servet Çetin içinde ciddi tekliflerin olduğunu vurguladı.

    Hoşcan, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Tarık Çamdal ve Veysel Sarı transferlerini değerlendirdi. Başkan, Tarık ve Veysel transferleri konusunda ciddi çalışmaların olduğunu belirtti ancak özellikle Tarık’la ilgili sözleşme uzatması konusunda bir çözüm bulanamadığını vurguladı. Tarık’ın transfer konusunda yaptıklarını ihanet olarak değerlendiren Hoşcan, bu futbolcuyu menejerlerin kendi çıkarları için kullandığını iddia ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:
     “Tarık iyi ve güzel bir kardeşimiz. Menejerinin haklarını, isteklerini alabilmek için bu genç oyuncumuzun aklını da çelmiş ve bu kardeşimizi zorda bıraktırmıştır. Süresiz kadro dışı bırakılması doğrudur. Kadro dışına bıraktığımızda haklıyız. Hocası ona güvenip şans vermiş. O da bu şansı yetenek olarak iyi kullanmış. Ama böyle bir karar olduğu zamanda imkanı, desteği veren takıma, ona şans tanıyan, fırsat veren hocaya da ihanettir. Madem sen bu takımda durmayacaksın o zaman biz orada yetiştirecek oyuncu bulmak zorundayız. Hedefimiz iyi kulüp kadar marda değerine yakışan iyi insanlar yetiştirmek ve bunun içinde çalışıyoruz.”
    Hoşcan, kulübün manevi, maddi değerlerine değer vermeyen kulüpteki ahenk ve huzuru bozacak her türlü hareketi tasvip etmediklerini ve bu doğrultu da çalıştıklarını kaydetti.

VEYSELE TEKLİFİMİZİ SUNDUK KABUL ETMEZSE KENDİNİ GEREKLİ TAKIMI BULURSA YOLUNU AÇARIZ

    Veysel ile ilgili de konuşan Eskişehirspor Kulübü Başkanı, Veysel haklı olarak kulüpten yüksek para istediğini hatırlattı. Ancak o paraların verilmesinin, Eskişehirspor bütçesiyle ödenmesinin mümkün olmadığını dile getirdi. “Biz bu kardeşlerimizi eleştirmiyoruz. Ama biz bu arkadaşlarımıza bunu uygun dille anlatıyoruz.” diyen Hoşcan, “Yüksek paraları veremeyeceğimizi bildiriyoruz. O kardeşimizde haklıdır. Bizde ona yabana atılmaması gereken bir rakam verdik. O da bu rakamı bu teklifi değerlendirecek ve bize kararını verecektir. Eğer bunu kabul etmezse kendisini gerekli ücreti, parayı verecek kulüp, takım bulacaktır. Bize de bonservis getirirse bizde ona gerekli kolaylığı sağlarız. Yolunu açarız.” diye konuştu.

ERKEN ZENGİN VE SERVET ÇETİN’E DE TEKLİFLER VAR

    Kulüpteki 3-4 oyuncuyla ilgili olarak ta diğer kulüplerden teklifler geldiğini aktaran Hoşcan, “Şu aşamada fazla bilgi vermek istemiyorum. Erkan Zengin ve Servet Çetin’e teklifler var. Bunlar teknik ekibimizin ve hocalarımızın vereceği kararla alınacak yoldur. Ama her şey parada değildir fakat kulübümüze yeterli teklif gelirse transfer iznini veririz. Bütçemize göre transferler yapacağız maddi olarak kulübümüz sıkıntılı. Devre arasında yapılan transferi de mantıklı bulmuyorum.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar