Mesut Hoşcan: Tarık Çamdal sezon sonuna kadar bizim oyuncumuz

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, futbolcuları Tarık Çamdal’ın transferiyle ilgili konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Mesut Hoşcan: Tarık Çamdal sezon sonuna kadar bizim oyuncumuz

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, futbolcuları Tarık Çamdal’ın transferiyle ilgili konuştu. Hoşcan, “Bizim sadece beklediğimiz tek bir şey var. Şartlar ne olursa olsun Tarık sezon sonuna kadar bizim oyuncumuzdur. Tabi bizde buna göre durumun değerlendirmesini yaparız. Daha sezon sonuna kadar çok zaman var. Bu köprünün altından da çok akar.” dedi.
    Hoşcan, Eskişehirspor Gaziantepspor maçı sonrasında stat çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, futbolcuları Tarık Çamdal transferiyle ilgili konuştu.         
    Büyük takımlar ve bazı takımlardan Tarık ile ilgili transfer tekliflerinin geldiğini ancak bu süreçte yaşananların etik olmadığını belirteren Başkan, isim vermeden Galatasaray’a tepki gösterdi. Hoşcan, şöyle dedi: “Transfer dönemi yaklaştıkça bazı söylemler, haberler ortaya çıkabiliyor. Bunlardan bir tanesi de oyuncumuz Tarık Çamdal ile ilgili. Evet, şuana kadar Tarık Çamdal’la sözleşmemizde bir netice almış değiliz. 4 aydır bu konularla ilgili konuşuyor, görüşüyoruz. Oyuncumuzun kafası çok karışık. Bu nedenle teknik ekibimiz onu şu anda kadroya almadı ve bu maçta da gördünüz. Kafasının karışıklığını giderirse tabi ki, bu oyunda kadro da her zaman yerini bulabilecektir. Ama hiç kimse hiçbir oyuncumuz Eskişehirspor’dan bu camiadan büyükte değildir.” diye konuştu.
     “Bu camia her türlü oyuncuyu yetiştirebilecek kapasitede. Transfer varsa transferi de yaparız. Oyuncuyu almak kadar oyuncuyu göndermekte bu işin doğasındadır.” diye konuşan Başkan, şöyle konuştu:
    “Sadece tek bir şey vardır, zamanlamasının iyi yapılması gereklidir. Bir oyuncunun bonservisi bitiyor deyip farklı bir şekilde oyuncuyla direkt temasa geçmeyi de doğru ve etik bulmuyorum. Eskişehir camiası olarak bizim bugüne kadar hiçbir transfer de bu tür oyunculara hiçbir zaman ilgi duymadık. Eğer öyle bir şey olduysa da direkt kulüpleriyle görüştük. Biz aynı uygulamayı diğer kulüplerden de bekliyoruz. Bu takımdan daha çok yetenekler çıkar. Hiç bir problem olmaz. Tarık da bizim evladımız. Kafasının karışıklığı giderse muhakkak kadro da her zaman yerini bulacaktır.”

    Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Tarık Çamdal ile ilgili kendisinin bizat aradığını aktaran Hoşcan, “Başkana teşekkür ediyorum beni bizatihi arayıp ‘Biz bu oyuncuyla ilgilenebiliriz’ dedi. ‘Oturup konuşalım.’diye kendisi söyledi. Olması gereken budur. Kafası karışan oyuncularımızın da kafalarının düzeleceğini ve gereğini yapacaklarına inanıyorum.” diye konuştu.
    Bir gazetecinin Tarık Çamdal’ın ‘Benim gönlümden Galatasaray geçiyor' yönündeki hatırlatmalarına ise Başkan Mesut Hoşcan, “Oyuncunun kafası karışık olursa farklı şeyler söyleyebilir. Bizim sadece beklediğimiz tek bir şey var. Şartlar ne olursa olsun sezon sonuna kadar Tarık bizim oyuncumuzdur. Tabi bizde buna göre durumun değerlendirmesini yaparız. Söylediğim gibi bu oyuncular genç ve gençlerin bu şekildeki yaklaşımlarını biraz da bizler büyükler olarak destekleyeceğiz. Yolumuza bakacağız. Daha sezon sonuna kadar çok zaman var. Bu köprünün altından da çok akar.” şeklinde konuştu.


CİHAN

Yorumlar