Mesut Hoşcan: 43 yıl önceki tarihi zaferi yeniden yazmak istiyoruz

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Ziraat Türkiye Kupası finalini alıp 43 yıl önceki tarihi zaferi yeniden yazmak istediklerini söyledi. Bu akşam oynanacak olan Galatasaray - Eskişehirspor Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi Eskişehirspor...

Google Haberlere Abone ol
Mesut Hoşcan: 43 yıl önceki tarihi zaferi yeniden yazmak istiyoruz

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Ziraat Türkiye Kupası finalini alıp 43 yıl önceki tarihi zaferi yeniden yazmak istediklerini söyledi.

Bu akşam oynanacak olan Galatasaray - Eskişehirspor Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, Cihan Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu. Başkan Hoçcan, taraftarın ve camianın verdiği destekle 27 yıl aradan sonra yeniden final oynama mutluluğu veren takımını, teknik ekibini ve yönetimini yürekten kutladığını belirtti. Hoşcan, "Herkes çok güzel takımdaşlık halinde çalışmalar yaptı ve bugüne geldik. Bugün Mevlana'mız Anadolu'muzun en güzel şehirlerinden birindeyiz. Burada dostça ve sevgiyle karşılandık. Herşeyin iyi geçtiğini görüyoruz. Artık akşam maç saatini bekliyoruz. Talı bir heyecan başladı hepimizde. Öncelikle yoldan herkese yol selameti diliyorum. Hayırlısı ile gelsinler hayırlısı ile dönsünler inşallah. Yollara dikkat edelim ki kupa sevincimiz kursağımızda kalmasın." diye konuştu.

43 YIL ÖNCEKİ TARİHİ YENİDEN YAZMAK İSTİYORUZ

Türkiye'nin iki önemli takımının karşılaşacağını ifade eden Başkan, "Galatasaray Avrupa'da çok önemli şeyler yaptı. Ama Eskişehirsporumuzda Anadolumuzun yıldızı kırmızı - şimşeklerimiz 43 yıl sonra kupa almak için mücadele ediyor. En son 27 yıl evvel final oynamışız. İnşallah bugün o 43 yıl önceki tarihi bir daha yazarak Fetih, Nihat, Ender, Kamuranlara yeniden burada anarak işte bu senenin Tark'ı, Sezgin'i Necati'si, Erkan Zengin'ni Bienvenu'sü Hürriyet'i, Özgür'ü derken güzel bir tarih yazacağız. İnşallah ben buna inanıyorum. Takımımızdaki bütün gençlerimiz hazır. Öyle bir tarih olacak ki hepimiz buna inandık. Tabi ki kupa bu bir kişi kazanacak hiçbir şeyin sonu değildir bu. Bir taraf çok sevinecek bir taraf ahh son dakikada kaçırdık diyecek. Ama ben çok sevineceğimiz tarafta olacağımıza inanıyorum." şeklinde konuştu.

10 BİN ESKİŞEHİRSPOR TARAFTARI KONYA'DA

Eskişehirsporlu taraftarların Konya'ya akın ettiğini kaydeden Mesut Hoşcan son olarak şunları ifade etti: "Buradan tüm spor kamuoyuna sevgilerimi saygılarımı iletiyorum. Bugün herkes ekran başına kilitlenecek. Eskişehir zaten ayakta. 10 bin taraftarımız Konya'da. Muhteşem bir şov olacak. Küfüre hayır diyorum. Ama maç başlayıp bitene kadar da takımımızı desteklemeye bütün taraftarlarımızı davet ediyorum. Eskişehirspor taraftarı hem cefakardır hem fedakardır. Şuan da hepsi buraya geliyor. Yüzlerce otobüslerle, tren seferleriyle geliyorlar. Bugün burası bir şölene dönüşecek. İnşallah sporun güzelliğini burada yaşayacağız. Güzel bir maç seyrettirip bu işi taçlandırmak istiyoruz. "

CİHAN

Yorumlar