Mesut Bakkal Torku Konyaspor’a imza attı

Uğur Tütüneker’in istifa etmesinin ardından Torku Konyaspor yeni hocası Mesut Bakkal ile anlaştı.

Google Haberlere Abone ol
Mesut Bakkal Torku Konyaspor’a imza attı

Uğur Tütüneker’in istifa etmesinin ardından Torku Konyaspor yeni hocası Mesut Bakkal ile anlaştı. Torku Konyaspor yönetiminden gelen teklifi düşünmeden kabul ettiğini söyleyen Bakkal, 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine teknik drektör Bakkal ile birlikte Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, Kulüp Başkan Yardımcısı Selçuk Aksoy katıldı. Uğur Tütüneker’in yerinde bir karar vererek istifa etmesinin ardından tecrübeli bir isim olan Mesut Bakkal ile anlaştıklarını ifade etti.

Konyaspor’a faydalı olabilecek ve emin adımlarla ilerleyebilecekleri bir teknik adamla anlaştıklarının altını çizen Öten, "Mevcut kadroyu bilen isim yapmış bir hoca ile anlaşmamız gerekiyordu. Bu konuda Mesut Bakkal bize her konuda her açıdan en yakın isimdi. Bizi daha ileriye taşıyacağına karar verdik. İnşallah Konya'mız için hayırlı olur." dedi.

Konyaspor’un bundan sonraki karşılaşmalar için emin ellere teslim edildiğine inandığını aktaran Öten, "Bundan sonra top hocamızda. Onun Konyaspor'umuza en güzel şekilde en iyisini yapacağına inanıyoruz." şeklinde konuştu.

DÜŞÜNMEDEN KABUL ETTİM

Torku Konyaspor yönetiminden gelen samimi teklifi düşünmeden kabul ettiğini söyleyen Mesut Bakkal, Konya’da olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

İlk yarıyı en az hasarla kapatmayı hedeflediklerini aktaran Mesut Bakkal, Konya’nın futbolda önemli değerlere ev sahipliği yapan marka olduğunu ifade etti. Torku Konyaspor’da çalışmaktan keyif alacağını söyleyen Bakkal, "Ligde yerimizin iyi olmadığını biliyoruz. Öğleden itibaren çalışmaya başladık. İlk devreyi en hasarsız şekilde kapatıp ikinci devreye keyif veren, sahada kazanan bir takım oluşturmak istiyoruz. Bunu yapacak oyunculara sahip olduğumuz için buradayım." dedi.

GEKAS İLE ARAMIZDA SORUN YOK

Teknik direktör Mesut Bakkal, Torku Konyaspor ile anlaşmasının ardından daha önce sorun yaşadığı için Gekas’ın şehri terk ettiği yönündeki haberlerin gerçek olmadığını ifade etti.

Gekas'ın da kendisinin de tek düşüncesinin Torku Konyaspor'un gücünü artırmak olduğunu belirten Bakkal, "Gekas ile hiçbir sorun yok. Biraz önce görüştük. Sosyal medyada verilen yanlış bilgiler var. Ben samimi biriyim. Eğer bir sorun olsa geldiğimde söylerdim. Bunları tartışıp konuşacağımıza Gekas'ın ve benim Konyaspor'un performansını nasıl artıracağımızı düşünmemiz gerekiyor." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar