Mesut Bakkal: Oyundan memnunum, sonuçtan değil

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Fenerbahçe'ye mağlup olmalarına rağmen takımının ortaya koyduğu oyundan mennun olduğunu fakat sonuçtan memnun olmadığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Mesut Bakkal: Oyundan memnunum, sonuçtan değil

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Fenerbahçe'ye mağlup olmalarına rağmen takımının ortaya koyduğu oyundan mennun olduğunu fakat sonuçtan memnun olmadığını söyledi.

Takımının deplasmanda 1-0 öne geçtiği maçta Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, oyunun mücadelesinden memnun olduğunu fakat maçın sonucunun bu olmaması gerektiğini belirterek, şunları söyledi:

"İki tane yan topdan gol yedik. Kadıköy'de bu kadar gol pozisyonu buluyorsanız, bir tane daha atmanız lazım. Oynanan oyundan memnunum, sonuç bu olduğunu söyleyemem. Cesaretli oynadık. İlk devre golü bulduktan sonra baskı yedik. İkinci yarı daha çok baskı yiyeceğimi düşündüler ama biz yine pozitif oynamaya çalıştık. Maçın geneline baktığınız zaman korkmayan yürekli bir takım sahada vardı. Puanda alabilirdik. Bu oyunu önümüzdeki haftalara taşımak istiyoruz. İyi yoldayız. İzleyenlere güzel bir maç izlettik."

Bir gazetecinin, 'Kısa süre içinde bu kadar değişimi nasıl sağladınız?' sorusuna ise Mesut Bakkal, "Ben çalıştırdığım takımlarda hep pozitif futbol oynatmaya çalıştım. Tribünlerde seyirci azalıyor. Bunların nedeni pozisyonsuz maçların oynanmasıdır. Kendi adıma söyleyeyim, korkaklığa karşıyım. Ben her zaman oyuncularımın yürekli oynamalarını istiyorum. Zaten biz de güçlü takımlara karşı kapanırsak maçı kaybederiz." diye cevap verdi.

Basın toplantısına katılan Tolga Ünlü de "Bizim için zor bir maç olduğunu biliyorduk. Rakip şampiyonluğa oynuyor. İlk dakikaları biraz baskı altında kalsak da iyi mücadele ettik. Sonrasında 1-0 öne geçtik. Devreden önce talihsiz gol yedik. İkinci yarıda iyi oynadık. Yine talihsiz gol yedik ve 2-1 mağlup olduk. İlerleyen haftalarda kendi sahamızda puan alıp yolumuza devam etmek istiyoruz." diye konuştu.

Basın toplantısına katılan diğer bir oyuncu Ergün Teber ise "Buraya cesur futbol oynamaya gelmiştik. Rakibi iyi analiz ettik. Zaten Mesut Bakkal hocamızda Ersun Yanal'ın uzun süre yardımcılığını yaptığı için onun felsefesini biliyordu. Kötü alışkanlığımız devam ediyor. Yine yan toplardan gol yedik. Çok kötü iki gol yedik. Lige iyi başlangıç yapmak istiyorduk ama olmadı. Konyaspor'un ilk on içinde ligi bitirmesi için çalışacağız." dedi.
CİHAN

Yorumlar