Mesut Bakkal'ın gözü zirvede

"Hedefimiz, her maçı kazanmak ve kazanarak devam etmek. Gittikçe yükselen bir grafiğimiz var"

Google Haberlere Abone ol
Mesut Bakkal'ın gözü zirvede

TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'da 3. dönemini yaşayan teknik direktör Mesut Bakkal, kırmızı-beyazlı ekibin yeniden Süper Lig'e yükselmesi için kazanarak yollarına devam etmeleri gerektiğini belirtti.

Spor kamuoyu tarafından Süper Lig'e yükselecek takımlar arasında favori gösterilen ancak sezona iyi bir başlangıç yapamayınca ligin 5. haftasında teknik direktör Osman Özköylü ile yollarını ayıran Sivasspor'da, bu göreve yeniden getirilen tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal, kırmızı-beyazlı ekibin başında çıktığı son 5 lig maçında yenilgi yüzü görmedi.

Mesut Bakkal yönetiminde çıktığı karşılaşmalarda rakiplerine galibiyet şansı tanımayan Sivasspor, Altınordu maçını 2-1, Şanlıurfaspor karşılaşmasını 2-0 kazanırken, Elazığspor ile golsüz berabere kaldı. Deplasmanda Balıkesirspor ile 1-1 berabere kalan kırmızı-beyazlı ekip, Manisaspor'u ise 1-0 mağlup ederek, Mesut Bakkal yönetiminde ligde çıktığı 5 maçtan 3'ünden galibiyet, 2'sinden beraberlikle ayrılarak 11 puan topladı.

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda BUGSAŞ Spor'u sahasında 3-2 yenen teknik direktör Mesut Bakkal'ın öğrencileri, grup aşamasına yükselmeyi başardı.

Hedefimiz her maçı kazanmak"

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, yaptığı açıklamada, takımın gidişatından memnun olduğunu söyledi.

Her hafta oyunlarının üzerine bir şeyler koyduklarını ve maç kaybetmediklerini dile getiren Bakkal, "Hedefimiz her maçı kazanmak ve kazanarak devam etmek. Biraz yukarıda ortaklığı yakalayıp o ortaklıkta hisseleri daha da fazlalaştırmak istiyoruz. Gittikçe yükselen bir grafiğimiz var. İyi bir arkadaşlık ortamımız ve iyi bir birlikteliğimiz var. Bir arada olmaktan keyif alan bir grup var. Bunun daha da artacağını düşünüyorum. Hem camia, hem teknik ekip hem de futbolcular olarak gideceğimiz yer belli." dedi.

Yönetimin, futbolcuların ve camianın Süper Lig'e yeniden yükselmeyi arzuladığına işaret eden Mesut Bakkal, bunu başarabilecek güce ve inanca sahip olduklarını aktardı. Takımının şampiyonluk yarışındaki performansından memnun olduğuna işaret eden Bakkal, şunları kaydetti:

"Her şeyden memnunum. İnşallah bu tempo artarak devam eder ve üst üste galibiyet alırız.
Yenilmezlik serisini sürdürmemiz önemli. Bu mücadeleyi her zaman ortaya koymamız gerekiyor ki başarıya ulaşalım. Şehrin enerjisi gittikçe yükseliyor, ben öyle gözlemliyorum. Bu enerji yükseldikçe bize yansıyacaktır. Taraftar grubu geldikçe olumlu pozitif oyunumuz devam edecektir.
Çünkü onlarla biz bir gücüz, bu gücü beraber ortaya koymamız gerekiyor. İnşallah kazanarak devam ederiz."

"En büyük enerjim Sivas'ı sevmem"

"En büyük enerjim Sivas'ı sevmem ve burada çalışmaktan mutlu olmam" diyen Bakkal, şöyle devam etti:

"Mutluluğum ve bu çalışma coşkum da takıma yansıyor diye düşünüyorum. Hakikaten çok düzgün ve karakterli bir oyuncu grubu var. İlk 5 haftada bir şeyleri ertelediklerinin farkındalar, onlara bunu anlattım. Her zaman şuna inanıyorum, kuvvetsiz insan, mutsuz insan olur. Kuvvetli olacağız, hem takımı hem kendimizi mutlu edeceğiz. Bunun için önemli olanların başında çalışmak geliyor. İzin ve tatil yapma dönemi değil, bizim özellikle bu sezon boyunca hep çalışma dönemimiz, futbolcularıma bunu anlatıyorum. Bendeki enerji ve coşku onlara yansımaya başladı. İnşallah, kazasız, belasız ve sakatsız devam eder gideriz."

Teknik direktör Mesut Bakkal, ligde bu hafta deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaşacaklarını anımsatarak, ligin üst sıralarına yükselme adına bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılan taraf olmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar