Messi milli maçta sakatlandı

- Messi, Arjantin Milli Takımı'nın Honduras'ı 1-0 yendiği hazırlık maçının 62. dakikasında sırtından sakatlanarak oyundan çıktı

Google Haberlere Abone ol
Messi milli maçta sakatlandı


İSTANBUL (AA) - Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi, 2016 Copa America hazırlıklarını sürdüren Arjantin Milli Takımı'nın Honduras'ı 1-0 yendiği özel maçta sakatlandı.

Arjantin'in San Juan kentindeki Bicentenario Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 58. dakikasında gelişen bir pozisyonda topu kontrol etmeye çalışan Messi, Honduraslı Oliver Morazan ile çarpışarak sırtına darbe aldı.

Hissettiği acıyla bir süre yerde kalan 28 yaşındaki Arjantinli futbolcu, saha içinde gördüğü tedavinin ardından soyunma odasına götürüldü ve yerini Sevillalı Ever Banega'ya bıraktı. Arjantin, karşılaşmayı 31. dakikada Gonzalo Higuain'in attığı golle 1-0 kazandı.

Messi'nin sakatlığıyla ilgili Arjantin Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, yıldız futbolcunun sırtında ve göğüs kafesinde darbeye bağlı travma oluştuğu ve durumunun yapılacak kontrollerin ardından netleşeceği belirtildi.

Bu sene turnuvanın 100. yılı anısına 4-27 Haziran'da ABD'de düzenlenecek Copa America'da D Grubu'nda bulunan Arjantin, son şampiyon Şili, Panama ve Bolivya ile mücadele edecek.

Yorumlar