Messi de, Como Gölü'nde villası olan ünlüler arasına katıldı

İspanya'nın dünyaca ünlü kulübü Barcelona'nın yıldız oyuncusu Lionel Messi'nin, İtalya'nın meşhur Como Gölü kıyısında bir villa satın aldığı bildirildi.

Google Haberlere Abone ol
Messi de, Como Gölü'nde villası olan ünlüler arasına katıldı

İspanya'nın dünyaca ünlü kulübü Barcelona'nın yıldız oyuncusu Lionel Messi'nin, İtalya'nın meşhur Como Gölü kıyısında bir villa satın aldığı bildirildi. İsviçre sınırında bulunan turistik Como Gölü kenarında George Clooney başta olmak üzere birçok Hollywood yıldızı ve David Beckham gibi ünlü futbolcuların da villaları bulunuyor.

Arjantinli başarılı futbol oyuncusu Lionel Messi'nin avukatlarının bugün sabah saatlerinde Milano'da bir noterde Como Gölü kenarından bir villanın satın alma işlemlerini bitirdikleri kaydedildi. Satın alma işlemlerinde birçok Hollywood yıldızına da aracılık eden bir organizasyon şirketinin yardımcı olduğu belirtildi.

Messi'nin villasının daha önce David Beckham ve Ronaldo'nun da villa aldıkları Ceresio kıyısında olduğu kaydedilen haberde aynı bölgede villası bulunan ünlü teknik adam Jose’ Mourinho'nun ise birkaç hafta önce villasını sattığına değinildi.
CİHAN

Yorumlar