Merzifon Belediyespor Antrenörü Mızrakçı:

- "Hesapta olmayan 2 mağlubiyet takımımızı hedef ve moral bakımından çok yıprattı"

Google Haberlere Abone ol
Merzifon Belediyespor Antrenörü Mızrakçı:

AMASYA (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Merzifon Belediyespor'un antrenörü Murat Mızrakçı, ligin ilk dört haftasında 2 galibiyet, 2 de mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Hesapta olmayan 2 mağlubiyet takımımızı hedef ve moral bakımından çok yıprattı." dedi.

Mızrakçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başında kendilerine ligi ilk üçte bitirme hedefi koyduklarını, bu hedef doğrultusunda kadrolarındaki 12 oyuncu ile yollarını ayırdıklarını, yerine 11 oyuncu transfer ettiklerini söyledi.

Geçen hafta Maliye Milli Piyango deplasmanında bir sayı farkla kaybettiklerini belirten Mızrakçı, "Hesapta olmayan bu yenilgi bizim için sürpriz oldu. Moral motivasyonumuzu sıfırladı. İkinci haftadaki Beykoz Belediyespor yenilgisinin ardından başka yenilgiye tahammülümüzün olmadığı bir anda bu mağlubiyet bizde büyük üzüntüye neden oldu. Hesapta olmayan 2 mağlubiyet takımımızı hedef ve moral bakımından çok yıprattı." ifadelerini kullandı.

Mızrakçı, şimdi önlerinde zorlu Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor maçı bulunduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, her yıl ligi hep ilk üçte tamamlayan, iyi ve tecrübeli oyuncuları olan bir takım ancak onların da sürpriz mağlubiyetleri var. Onların da 2 galibiyet, 2 mağlubiyeti bulunuyor. Hedefleri ve puanları aynı olan iki takımın maçı olacak. İki takımın da artık puan kaybına tahammülü yok. Ona göre hazırlanıyoruz."

Yorumlar