Mert Günok: Kim oynarsa oynasın elinden geleni yapacaktır

Fenerbahçe’nin genç file bekçisi Mert Günok, takım içindeki rekabetin başarıyı getirdiğini ifade ederek, kim oynarsa oynasın elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını söyledi.Yeni sezon hazırlıklarını Düzce Fenerbahçe Resort...

Google Haberlere Abone ol
Mert Günok: Kim oynarsa oynasın elinden geleni yapacaktır

Fenerbahçe’nin genç file bekçisi Mert Günok, takım içindeki rekabetin başarıyı getirdiğini ifade ederek, kim oynarsa oynasın elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri'nde sürdüren Sarı-lacivertlilerde kaleci Mert Günok, FBTV’ye açıklamalarda bulundu.

Uzun geçen tatil döneminin ardından çalışmaların yoğun bir şekilde geçtiğini ifade eden genç kaleci, "Bu sene uzun bir tatil dönemini geride bıraktık. Açıkçası ben sıkıldım. Takımı ve arkadaşları özlüyoruz. O açıdan bana tatil biraz uzun geldi. Kamp güzel başladı. Antrenman ve antrenman dışı gayet keyifli." dedi.

Takım içindeki arkadaşlık ortamının kendilerini rakipleri karşısında 1-0 önde tuttuğunu kaydeden Mert, yeni transfer Diego Ribas için şu ifadeleri kullandı.

"Diego kendini kanıtlamış bir isim. Antrenmanlarda istekli ve keyifli çalıştığını biliyoruz. Şampiyonluk ve 4. yıldızı takmamız açısından bu birliktelik bizim için çok önemli artı olacak. Diego'da bize ekstra bir katkı sağlayacak"

5 kaleci ile birlikte çalışmanın kendileri için keyif verici bir ortam yarattığını kaydeden genç eldiven,"Sezon başları yoğun geçiyor ve 5 kaleci ile çalışmak keyifli oluyor. Ama hocamız muhtemelen bizden çok yoruluyordur. Sizin de gözlemlediğiniz gibi çok keyifli geçiyor. Rekabet ortamı illaki olacak. Yaptığımız tüm çalışmalar Fenerbahçe'nin yararına olacak. Kim oynarsa oynasın elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaktır." şeklinde konuştu.

Öte yandan Dünya Kupası’nda Hollanda ile Kosta Rika arasında oynanan maçın 120. dakikasında Cillessen'den kaleyi devralarak maça damgasını vuran Krol'un hatırlatılması üzerine Mert Günok, hocanın verdiği kararın kendisini şaşırtmadığını ve bunun sonuca olumlu yansıdığını ifade etti.

LİG FİKSTÜRÜ BİZİM İÇİN AVANTAJLI

Fikstürün kendileri için avantaj olduğuna inandığını belirten genç oyuncu, "Hatta fikstür çekimi öncesinde Alper ile konuşuyorduk. 'İlk 8 haftada derbileri bitirsek' diye. Sezon başında takımların performansları yanıltıcı olsa da ben fikstürümüzü avantajlı görüyorum" diye konuştu.

Mert Günok, sözlerini şu ifadelerle noktaladı:

"Burada tüm kaleciler, istek ve hırsla çalışıyorlar. Buradaki her kalecinin hedefi Fenerbahçe'nin kalesini korumak ve Fenerbahçe'yi başarılı şekilde temsil etmek. Ben de antrenmanlarımı hazırlıklarımı her zaman oynayacakmış gibi devam ettiriyorum. Oynama isteğimi de antrenmanlarda belli ediyorum. Hedefim Fenerbahçe'nin kalesini uzun süre korumak ve bunun sonucunda da milli takım kalesini geçmek".

CİHAN

Yorumlar