'Mersin İdmanyurdu'nun Süper Lig'e çıkması için destek olunmalı'

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu Mersin İdmanyurdu'nun tekrar Süper Lig'e çıkması için destek olunması gerektiğini belirtti.

Google Haberlere Abone ol
'Mersin İdmanyurdu'nun Süper Lig'e çıkması için destek olunmalı'

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu Mersin İdmanyurdu'nun tekrar Süper Lig'e çıkması için destek olunması gerektiğini belirtti. Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ve yeni yönetim kurulu üyeleri Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret etti.

Yeni yönetimin kulüp için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eden Vali Güzeloğlu görevde bulunduğu sürece Mersin İdmanyurdu’nu her açıdan desteklediklerini ifade etti. Mersin İdmanyurdu'nun ilin gelişimi ve tanıtımı adına çok büyük katkılar sunduğunu vurgulayan Güzeloğlu şu anda PTT 1. Lig’de şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olarak zirve mücadelesi verdiğini görmekten büyük mutluluk duyduğunu kaydetti.

Takımın bu sezon doğrudan Süper Lig’e yükselmesi amacında olduklarını belirten Vali Güzeloğlu bu nedenle olağanüstü kongre sonunda oluşan yeni yönetimin, iş adamlarının ve Mersinlilerin destek olması gerektiğini söyledi.

Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ise destekleri nedeniyle Vali Güzeloğlu'na teşekkür etti.
Mersin İdmanyurdu'nu yeniden Spor Toto Süper Lig’e yükseltmek amacında olduklarını anlatan Kahramanlı, "Kurumsallaşma, başarılı bir altyapı oluşturma ve tesisleşme gibi projelerimiz var. Projelerimizi valimizle paylaştık. En kısa sürede tesislerimizin temelini atmayı planlıyoruz. Sayın valimize kulübümüze verdiği desteklerden ötürü sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar