Mersin İdmanyurdu'nda Yılmaz Vural depremi

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural'ın Samsunspor ile oynayacakları PTT 1. Lig play-off finali öncesinde kenti terk ettiği öğrenildi. PTT 1. Ligi'nde önümüzdeki pazar günü İstanbul'da Samsunspor ile final maçına çıkacak olan...

Google Haberlere Abone ol
Mersin İdmanyurdu'nda Yılmaz Vural depremi

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural'ın Samsunspor ile oynayacakları PTT 1. Lig play-off finali öncesinde kenti terk ettiği öğrenildi.

PTT 1. Ligi'nde önümüzdeki pazar günü İstanbul'da Samsunspor ile final maçına çıkacak olan

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural'ın takımının Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nda yaptığı son antrenmana katılmayarak İstanbul'a gittiği iddia edildi.

Vural'ın alacaklarının ödenmemesini gerekçe gösterdiği öne sürülürken bu konuda sıkıntılar yaşadığı, yönetime süre verdiği, sürenin dolmasıyla birlikte Mersin'den ayrılarak İstanbul'a gittiği öğrenildi.

Vural'ın ayrılmasının ardından takım, Mersin İdmanyurdu Genel Menajeri Serkan Damla'ya teslim edildi. Kırmızı lacivertliler bu akşam Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nda yaptığı antrenmana Serkan Damla yönetiminde çıktı.

Öte yandan futbolcuların, yönetime Genel Menejer Serkan Damla ile final maçına çıkabileceklerini söylemesi üzerine, yönetimin de bu görevi Damla'ya verdiği kaydedildi.

CİHAN

Yorumlar