Mersin İdmanyurdu'nda teknik direktörlüğe tekrar Hakan Kutlu getirildi

PTT Birinci Lig Play-Off final maçında pazar günü Samsunspor ile karşılaşacak Mersin İdmanyurdu'nda Yılmaz Vural'ın takımı terketmesinin ardından teknik direktörlüğe tekrar Hakan Kutlu getirildi. Vural'dan önce de takımın teknik direktörlüğünü...

Google Haberlere Abone ol
Mersin İdmanyurdu'nda teknik direktörlüğe tekrar Hakan Kutlu getirildi

PTT Birinci Lig Play-Off final maçında pazar günü Samsunspor ile karşılaşacak Mersin İdmanyurdu'nda Yılmaz Vural'ın takımı terketmesinin ardından teknik direktörlüğe tekrar Hakan Kutlu getirildi. Vural'dan önce de takımın teknik direktörlüğünü yapan Kutlu'nun futbolcuların isteği üzerine bu göreve getirildiği bildirildi.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Teknik Direktörü Hakan Kutlu ile birlikte Hilton Otelinde basın toplantısı düzenledi.

Kahramanlı burada yaptığı açıklamada Yılmaz Vural'ın kendilerine sormadan nedeninin ne olduğunu belirtmeden takımın kamp yaptığı otelden yardımcı hocalarla birlikte ayrıldığını kaydetti.

    Vural'ın açıklama yapmaması nedeniyle kendilerinin birşey söylemelerdinin doğru olmayacağını ifade eden Kahramanlı, "Ama şunu söyleyeyim bugün Yılmaz hoca gibi deneyimli bir hoca böyle bir dönemde önemli bir günde takımını, şehrini terk etmesi bence hiç şık olmadı. Kendisinden böyle bir şey hiç beklemiyorduk. Açık konuşmak lazım. Ama yapacak bir şey yok. Mersin İdmanyurdu'na her zaman bildiğiniz gibi hocalar gider başka hocalar gelir. Hocasız da kalmaz onu söyleyeyim. Mersin İdmanyurdu gibi bir kulübün büyük bir camianın hiç bir zaman yalnız kalmamıştır kalmayacaktır." diye konuştu.

    Kutlu'nun sezon başlarken bu takımı kuran bu takıma emek ve hizmet veren bir arkadaşları olduğunu anlatan Kahramanlı şöyle devam etti: "Yönetimdeki arkadaşlarımızla ve futbolcularla durum değerlendirmesi yaptık. Onların tercihi 'başka hoca istemiyoruz eğer hoca gelecekse Hakan Hoca gelsin' dediler. Onların tercihi doğrultusunda uygun gördük. Tekrar Hakan hocamızı takımın başına getirdik. Biz kendisine güveniyoruz. Bu kısmet meselesi. 90 dakikanın sonunda şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz."

KUTLU: HİÇ BİR TALEBİM OLMADI

    Hakan Kutlu ise Mersin İdmanyurdu'nu sezon başı büyük fedakarlıklarla kurduklarını kaydetti.

Takımın Süper Lig'e çıkması için şu an son bir 90 dakikası kaldığını hatırlatan Kutlu, "Futbolcu arkadaşlarımdan böyle bir teklif geldiği zaman elbette düşünmeden buraya geldik. Hiç bir şekilde şunu özellikle belirtmek istiyorum. Ne geçmişle alakalı ne gelecekle alakalı, ne de önümüzdeki yılla alakalı ne şu an maddi şekilde hiç bir talebimiz ve maddi bir konuşmamız olmamıştır. Biz 90 dakika kendi kurduğumuz bir takımın özellikle oyuncu arkadaşlarımın bu şehrin bize olan isteğini değerlendirdik. 90 dakika sonra bu şehre şampiyonluğu kutlamaya geldik." diye konuştu.

    Kurduğu takımın kendisi ile birlikte şampiyonluğa ulaşmasını isteğini anlatan Kutlu şunları kaydetti: "Ne bugünle ilgili ne geçmişle ilgili nede gelecekle alakalı hiç bir şekilde bir anlaşmamız yok. Biz buraya tamamen manevi duyugular içerisinde geldik. İnşaallah bu şehir hedeflediği şampiyonluğa pazar akşamı kavuşur. Bizde üzerimize düşen görevi, sezon başında başladığımız görevi bu şekilde tamamlamak bize nasip olur."

CİHAN

Yorumlar