Mersin İdmanyurdu'nda hedef Süper Lig

PTT 1. Lig play off final karşılaşmasında yarın İstanbul'da Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Samsunspor ile karşılacak olan Mersin İdmanyurdu'nda hedef Süper Lig'e çıkmak.Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı 90 dakika sonunda Süper Lig'e...

Google Haberlere Abone ol
Mersin İdmanyurdu'nda hedef Süper Lig

PTT 1. Lig play off final karşılaşmasında yarın İstanbul'da Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Samsunspor ile karşılacak olan Mersin İdmanyurdu'nda hedef Süper Lig'e çıkmak.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı 90 dakika sonunda Süper Lig'e çıkan tarafın kendileri olacağını belirtti. Takımla irtibatı koparılan ve henüz nedeni bilinmeyen tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural'ın yerine takımı finale çıkaracak olan Hakan Kutlu da iddialı konuştu. Hakan Kutlu, çok zorlu geçeceğini söylediği final maçının üstesinden gelebilecek bir kadro yapısına sahip olduklarını dile getirdi.

PTT 1. Lig play off final maçından Mersin İdmanyurdu yarın İstanbul'da Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Samsunspor ile karşılaşacak. Saat 17.30'da başlayacak maçta hakem Fırat Aydınus düdük çalacak.

Bu zorlu finalde Mersin İdmanyurdu taraftarları 60 otobüste İstanbul'a giderek takımlarını destekleyecek. Samsunspor'un ise cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuk taraftarları tribünde bulunacak.

Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, karşılaşma sonrasında takımlarının

Süper Lig'e çıkacağına inandıklarını ifade ederken İstanbul'dan şampiyon olarak dönen tarafından kendileri olacağını kaydetti. Takımlarının Süper Lig'i hak ettiğini vurgulayan

Başkan Kahramanlı, "Artık önümüzde çok zorlu bir maç kaldı. 90 dakikamı sürer yok 120 dakikada mı sonuç alanır, penaltılara mı kalır bunu bilmiyoruz. Ama bildiğimiz birşey var. Bu maçta futbolcularımız gerekeni yapacak ve Mersin İdanyurdu yeniden Süper Lig'e çıkacak, bunu çok istiyoruz." dedi.

Bu konuda futbolculara güvenlerinin tam olduğunu dile getiren Kahramanlı, "Mersin olarak onlara inanıyoruz. Bütün kent şampiyonluk için kenetlendi. Taraftarlarımızda otobüslerle İstanbul'a gelerek bizleri yalnız bırakmayacaktır." diye konuştu.

BİR MAÇLIĞINA GELEN KUTLU, SÜPER LİG'E ÇIKACAKLARINA İNANIYOR

Yılmaz Vural'ın ayrılmasından sonra Mersin İdmanyurdu ile tek maçlık sözleşme imzalayan Teknik Direktör Hakan Kutlu'da bıraktıktan sonrada takımı sürekli izlediğini ve görüştüğü arkadaşlarının sürekli olduğunu kaydetti. Şu anda takımda bir handikap söz konusu olmadığına dikkat çeken Kutlu şöyle devam etti:

"Takımımız 90 dakikanın üstesinden gelebilecek bir kadro yapısına sahip. Biz sezon başı takımı kurarken özellikle karakterlerini ön planda tutarak bir takım kurmuştuk. Bu arkadaşlarımız geçmiş oldukları süreçte bunu ispatladılar. Takımı finale kadar getirdiler.

O karaktere sahip oyuncu gurubu 90 dakika sonunda bunu bütün Mersin'e ve Türkiye'ye gösterip takımın adını Süper Lig'e yazdıracaklardır."

Öte yandan Mersin İdmanyurdu'nda kart cezalısı Nduka dışında eksik futbolcu bulunmadığı kaydedildi.

CİHAN

Yorumlar