Mersin İdmanyurdu Yılmaz Vural ile anlaştı

PTT 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, Teknik Direktör Yılmaz Vural ile sözleşme imzaladı.

Google Haberlere Abone ol
Mersin İdmanyurdu Yılmaz Vural ile anlaştı

PTT 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, Teknik Direktör Yılmaz Vural ile sözleşme imzaladı.

Hilton Otelinde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, yönetimle yaptıkları görüşmeler sonucunda hoca değişikliğine gitmeyi uygun gördüklerini söyledi. Eski Teknik Direktör Hakan Kutlu'ya çalışmaları nedeniyle teşekkür eden Kahramanlı, Kutlu’nun fedakarlıkla çalıştığını ve emeklerini inkar edemeyeceklerini kaydetti.

Listelerinde tek hocanın bulunduğunu ifade eden Kahramanlı, "O da Yılmaz Vural idi. Kendisi ile istişare ettik, konuştuk. Sağ olsun bugüne kadar çok ciddi teklifler gitmesine rağmen bizi tercih etti. Bu bizim izin büyük bir onur. Biz kendisine güveniyoruz. Hocamız gelişi ile Mersin'e bir hava katmıştır." diye konuştu. .
Yılmaz Vural ise Mersin İdmanyurdu'nu geçen yıl düştüğü Süper Lige çıkarmak için çalışacağını ifade etti. Geride 10 maçın kaldığını hatırlatan Vural, “Üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Bu 10 maçlık süreyi beklediğimiz bir şekilde geçirip takımımızı Süper Lige çıkmasını sağlamak için buradayız. Tabi bir laf vardık büyük konuşma büyük lokma ye diye. Allah'a şükür ekibim bayağı deneyimli. Onlarla birlikte yönetim kurulumuzun bize vereceği destek, sahada uygulayan kardeşlerimizin dikkati, konsantrasyon ve becerilerini en üst seviyeye çıkaracak bir ortam oluşturmak istiyoruz." dedi.

Vural, bir gazetecinin sorusu üzerine anlaşmanın süresinin olmadığını söyledi. Açıklamanın ardından Vural kendisini Mersin İdmanyurdu'na bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
CİHAN

Yorumlar