Mersin İdmanyurdu, Ümraniyespor'a 2-0 yenildi

Mersin İdmanyurdu, kendi evinde Ümraniyespor'a 2-0 yenildi.  Ümraniyespor Teknik Direktörü Erkan Sözeri: "Emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Mersin İdmanyurdu, Ümraniyespor'a 2-0 yenildi


TFF 1. Lig'in 12. haftasında Mersin İdmanyurdu ile Ümraniyespor karşı karşıya geldi. Ümraniyespor, deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu 2-0 yenmeyi başardı.

Maçın ardından Mersin İdmanyurdu'nun yardımcı antrenörü Alaattin Gülerce, hak etmedikleri bir mağlubiyet yaşadıklarını belirtti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Gülerce, ilk 45 dakika istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını ancak buldukları net pozisyonları gole çeviremediklerini ifade etti.

İkinci 45 dakikada rakibin ilk ciddi atağında gol yediklerini belirten Gülerce, "Yediğimiz golü çevirmek için arkadaşlar elinden geleni yaptı. Son vuruşlardaki beceri eksikliğimizden dolayı istemediğimiz bir sonuç oldu. Bu takımı düzeltecek ve düzlüğe çıkaracak bu arkadaşlar. Kendimizi ve futbolcu arkadaşlarımızı bu psikolojik ortamdan çıkartıp, takımı yukarılara taşımak için ne gerekiyorsa yapacağız. Üzgünüz, söyleyecek fazla bir şey yok. Hiç hak etmediğimiz bir mağlubiyet oldu. Mersin camiasından kendi adımıza özür dileriz. Bir an önce telafi yolunu arayacağız." diye konuştu.

Ümraniyespor cephesi
Ümraniyespor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, üst düzey bir mücadele gösterdiklerini ve emin adımlarla ilerlediklerini belirtti.

İki takım için de 6 puanlık bir maç oynandığını belirten Sözeri, stratejik olarak iyi oynadıklarını ve futbolun doğrularını yaptıklarını dile getirdi.

Karşılaşma öncesinde planlarını ilk yarı gol yememe üzerine yaptıklarını aktaran Sözeri, şunları kaydetti:

"Planladığımız gibi oldu. Bu anlamda oyuncularımızı tebrik ediyorum. Üst düzey mücadele ediyoruz. Son 5 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik var. Oyuncularım bu mücadeleleriyle bu sonuçları hak ediyorlar. Mersin İdmanyurdu'nu da tebrik ediyorum. Bugün hakikaten üst düzey mücadele ettiler, çok istediler. Hatta bazı tepkiler vardı. Bence o tepkileri hak etmiyorlar. Çok mücadele ettiler ve bizi çok zorladılar. Zaman zaman pozisyonlara da girdiler ama kazanan biz olduk. Biz emin adımlarla ilerliyoruz. Rehavete kapılmadan yolumuza devam etmek istiyoruz. Oyuncularımı yürekten kutluyorum."

Yorumlar