Mersin İdmanyurdu Süper Lig'e hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig'e bir yıl aradan sonra tekrar çıkan Mersin İdmanyurdu, burada başarılı olabilmek için büyük çaba gösteriyor. Takımı Süper Lig'de kalıcı hale getirece bir teknik direktör arayışı sürerken Yönetim Kurulu'nun ise olağanüstü...

Google Haberlere Abone ol
Mersin İdmanyurdu Süper Lig'e hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig'e bir yıl aradan sonra tekrar çıkan Mersin İdmanyurdu, burada başarılı olabilmek için büyük çaba gösteriyor. Takımı Süper Lig'de kalıcı hale getirece bir teknik direktör arayışı sürerken

Yönetim Kurulu'nun ise olağanüstü genel kurul kararı olarak yeni bir yönetim oluşturmak için kolları sıvadığı öğrenildi.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı bir yıl aradan sonra tekrar yükseldikleri Süper Lig'de başarılı olmak için çalıştıklarına dikkat çekti. Çalışmalarını bu doğrultuda sürdürdüklerini vurgulayan Kahramanlı bundan sonra daha az hata yapacaklarını kaydetti.

    Yeni bir yönetim kurulu için olağanüstü genel kurul kararı alacaklarını anlatan Kahramanlı, Mersin İdmanyurdu'nu taşıyabilecek bir yönetim kurulu oluşturmak istediklerini ifade etti.

    Kendisinin hiçbir beklenti içinde olmadan kırmızı lacivertli kulüp için servetini ortaya koyduğunu anlatan Başkan Kahramanlı, şöyle devam etti:

     "Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'la da görüştüğümde bu saatten sonra bu işi yapamayacağımı söyledim. Kendisi ise yapacak kimse olmayınca bizim devam etmemizi kendilerinin de belediyenin ölçülerince destek vereceklerini söyledi. Buraya gelecek başkan ve yönetici para vermek zorunda. Parasız başkan olmaz. Yönetici de önce para verecek sonra yöneticilik yapacak. 22 milyon lira benim gibi para veren bir kulüp başkanı varsa buyurup gelsin. Ben olurum veya olmam ama yönetim değişecek. Olağanüstü genel kurul kararı alarak güçlü ve Mersin İdmanyurdu'nu taşıyabilecek bir yönetim kurulu oluşturmak istiyoruz."

    Mersin İdmanyurdu'nun 'asansör takım' olmayacağını anlatan Kahramanlı, bu nedenle yeni teknik direktör konusunda bazı isimlerle görüşmelerin sürdüğünü kaydetti. Hangi teknik direktörün takıma daha çok katkı sağlayacağına baktıklarını ifade eden Kahramanlı, takımı yeniden inşa ederek yeni bir kadro kuracaklarını ve futbolcuların çoğunun gideceğini sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar