Mersin İdmanyurdu Antrenörü Damla:

- "Bundan sonra 2 maçımız var. Ne olursa olsun kaybetmek istemiyoruz" - "Gelecek döneme kadar çıkarabileceğimiz kadar genç oyuncuyu yukarıya çıkarıp, Mersin İdmanyurdu'nun geleceğini garanti altına alabilirsek bize bundan daha gurur verici bir şey yok diye düşünüyorum"

Google Haberlere Abone ol
Mersin İdmanyurdu Antrenörü Damla:


MERSİN (AA) - Spor Toto Süper Lig'den düşmesi kesinleşen ilk ekip olan Mersin İdmanyurdu'nun antrenörü Serkan Damla, "Bundan sonra 2 maçımız var. Ne olursa olsun kaybetmek istemiyoruz." dedi.

Damla, kırmızı-lacivertli ekibin, ligin 33. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşa maçı öncesinde Macit Özcan Spor Kompleksi'ndeki antrenmanında gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.

Gelecek dönemdeki planlarının genç oyuncuları takıma kazandırma yönünde olduğunu belirten Serkan Damla, "Bu kulübün geleceği için genç oyuncuları yukarıya katabilirsek bizim için büyük şans. Nitekim onlar da şu süreçte verilen iki haftalık şansı iyi değerlendirdiler, iyi oynadılar. Tecrübe ve maç eksikliğinden dolayı zaman zaman hata yapabilirler ama işin sevindirici kısmı bütün camianın bu genç arkadaşlarımıza destek vermeleri." diye konuştu

Damla, genç oyuncuların antrenmanlarda hırslı ve azimli olduklarını ifade ederek, bu performanslarını lig maçlarına yansıtmalarını hedeflediklerini anlattı.

Ligde iki maçlarının daha kaldığını hatırlatan Damla, şöyle konuştu

"Bundan sonra 2 maçımız var. Ne olursa olsun kaybetmek istemiyoruz. Genç kardeşlerimiz, ellerinden gelen bütün mücadeleyi yapıyorlar. Şu iki maçtan alacağımız sonuç, kulübün kasasına ne koyabilirse o anlamda kulübü rahatlatacaktır. Gelecek döneme kadar çıkarabileceğimiz kadar genç oyuncuyu yukarıya çıkarıp, Mersin İdmanyurdu'nun geleceğini garanti altına alabilirsek bize bundan daha gurur verici bir şey yok diye düşünüyorum"

Damla, Tita ile Murat Ceylan ile yollarını ayırdıklarını belirterek, iki oyuncuya da takıma katkılarından dolayı teşekkür etti.

Bu arada antrenmana sakatlıkları bulunan Khalili ile Nakoulma katılmadı.


Yorumlar