Mersin İdmanyu Vederson ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Spor Toto Süper Ligi'nde mücadele edecek olan Mersin İdmanyurdu geçen yıl Antalyaspor'da forma giyen Gökçek Vederson ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Hilton Oteli'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali...

Google Haberlere Abone ol
Mersin İdmanyu Vederson ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Spor Toto Süper Ligi'nde mücadele edecek olan Mersin İdmanyurdu geçen yıl Antalyaspor'da forma giyen Gökçek Vederson ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Hilton Oteli'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, iç ve dış transferlerin yüzde 90'ını bitirdiklerini belirtti. 3-5 gün içinde 3 4 ismi daha transfer edeceklerini belirten Başkan Kahramanlı, şöyle konuştu:

"Bu gün itibari ile Vederson arkadaşımız da Mersin İdmanyurdu formasını giyecek. Vederson bildiğiniz gibi deneyimli, karakterli, düzgün işini iyi yapan bir arkadaşımız. Daha önce de Bursa'da, Fenerbahçe'de geçen dönemde Antalyaspor'da forma giymişti. Geçen sene Antalya'da 29 maç oynayan bir arkadaşımız. Bundan sonrada Mersin İdmanyurdu'nun formasını giyecek. Önümüzdeki dönem Mersin İdmanyurdu'na çok şey katacağına inanıyouz. Deneyimli bir arkadaşımız yürekli bir arkadaşımız."

Bugüne kadar yapmış oldukları transferlerin hepsinin bir birinden değerli olduğunu anlatan Başkan Kahramanlı, "Düzgün, iyi bir kadroya sahibiz. Kimsenin şüphesi olmasın. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık." dedi.

Takımın yarından itibaren kampta toplanacağını ifade Başkan Kahramanlı, "Birinci etap kampımızı Bolu Gerede'de yapacağız. 14-15 gün orada bir kamp yapacağız. Ondan sonra Avusturya'ya Viyana'ya gideceğiz. Son kampımızı orada yapıp Mersin'imize döneceğiz. Mersin'e dönerken Mersin'e yakışan bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Başında deneyimli bir hocamız var." diye konuştu.

NİYE AVRUPA KUPASI OLMASIN

Mersin İdmanyurdu'nun ligde kalıcı olacağını vurgulayan Kahramanlı, "Hedeflerimiz var. Tesisimizin bir an önce temelini atıp alt yapılarımızı oluşturup kurumsallaşmaya kadar bunların hepsini yapacağız. Ama şunu net olarak söyleyeyim ki öyle güzel bir kadro kurduk bu kadro ile birlikte niye Avrupa kupası olmasın. İnşaallah biz bu Avrupa kupalarını da Mersinimizi getireceğiz. Hiç bir zaman korkmadık, çekinmedik, çekinmiyoruz." dedi.

Vederson ise çok fazla konuşmak istemediğini ifade ederek taraftarlara ve yönetime teşekkür ederek mutlu olmak için Mersin'e kadar geldiğini ve birlikte mutlu olacaklarını kaydetti.

CİHAN

Yorumlar