Mersin Büyükşehir Belediyespor kaçan galibiyete üzülüyor

- Genel menajer Aydın: "(USK Prag maçı) Son periyotta takımımız müthiş bir çıkış yakaladı ve önce eşitliği sağladı ardından da öne geçmeyi başardı. Bir kaç hücumdan elimiz boş dönünce mağlubiyet kaçınılmaz oldu"

Google Haberlere Abone ol
Mersin Büyükşehir Belediyespor kaçan galibiyete üzülüyor


MERSİN (AA) - Mersin Büyükşehir Belediyespor'un genel menajeri Melahat Aydın, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde dün konuk ettikleri USK Prag karşısında son periyotta öne geçmelerine rağmen kaçan galibiyete üzüldüklerini söyledi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maça konuk ekibin iyi başladığını ve son periyota kadar mücadeleyi önde götürdüğünü anımsattı.

İkinci periyotun başlarında rakibin baskısını kırdıklarını ve oyuna dengeyi getirdiklerini anlatan Aydın, "Kendimizi toparlamamıza rağmen hücumlarda elimiz boş dönünce rakibimiz ilk 3 periyotu önde götürdü. Özellikle son periyotta takımımız müthiş bir çıkış yakaladı ve önce eşitliği sağladı ardından da öne geçmeyi başardı. Bir kaç hücumdan elimiz boş dönünce mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Son dakikada hücumlarından mutlaka sayıyla dönmemiz gerekiyordu." dedi.

Avrupa maçlarında büyük şanssızlık yaşadıklarını vurgulayan Aydın, "Taraftarın desteğiyle maçı kazanmayı çok istedik ancak başaramadık. Bu kadar yaklaşmışken kaçan galibiyete üzülüyoruz." ifadelerini kullandı.

Aydın, ara vermeden cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Girne Üniversitesi maçına hazırlanmaya başladıklarını sözlerine ekledi.


Yorumlar