MercedesTrophy 2014'ün şampiyonları belli oldu

Mercedes-Benz'in Türkiye'deki golf turnuvası 'MercedesTrophy 2014' sona erdi. MercedesTrophy 2014 Golf Turnuvası'nda erkekler A ve B kategorilerinin birincileri ile bayanlar A kategorisinin birincisi, 25 – 30 Eylül tarihleri arasında Stuttgart'ta 25....

Google Haberlere Abone ol
MercedesTrophy 2014'ün şampiyonları belli oldu

Mercedes-Benz'in Türkiye'deki golf turnuvası 'MercedesTrophy 2014' sona erdi. MercedesTrophy 2014 Golf Turnuvası'nda erkekler A ve B kategorilerinin birincileri ile bayanlar A kategorisinin birincisi, 25 – 30 Eylül tarihleri arasında Stuttgart'ta 25. kez düzenlenecek MercedesTrophy Grand Final'de Türkiye'yi temsil edecek. 'Nearest to the Line' kategorisi birincisi ise 16 - 21 Temmuz tarihleri arasında İngiltere'de gerçekleştirilecek dünyanın en önemli turnuvalarından 'Open Championship'e katılma fırsatı yakalayacak.

Geçtiğimiz hafta sonunda Kemer Golf Resort Golf Kulübü'nde gerçekleştirilen Mercedes-Benz Türk A.Ş'den de Direktörler Kurulu Başkanı Rainer Genes ve Otomobil Pazarlama ve Satış Müdürü Şükrü Bekdikhan'nın ev sahipligi yaptığı MercedesTrophy Golf Turnuvası'nda erkekler A kategorisi birincisi Efe Alatan, erkekler B kategorisi birincisi Mete Boybeyi ve bayanlar A kategorisinin birincisi Serra Tokar oldu.

Bu yıl 9. kez düzenlenen geleneksel 'MercedesTrophy'nin şampiyonları, turnuva bitiminde düzenlenen özel bir törenle ödüllerini aldılar. Spor ve iş dünyasından pek çok önemli ismin katıldığı turnuvada, tüm konuklar keyifli bir haftasonu geçirdiler. Daha önceki turnuvalarda olduğu gibi bu yıl da, golf sporuna ilgi duyanlar için 'Fun For Beginners' eğitimi verildi, ardından yeni başlayanlar için özel turnuva düzenlendi.

Mercedes-Benz Türk'ün tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de golf sporunun gelişmesine destek olmak amacıyla 2006 yılından bu yana düzenlediği 'MercedesTrophy'de ayrıca, Kemer Golf Resort üyeleri ve turnuva katılımcılarına Yeni C-Serisi, Yeni GLA, SLK, ML ve smart modelleriyle test sürüşü yapma imkanı da sunuldu.

ŞAMPİYONLAR ALMANYA VE İNGİLTERE'DE TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEK

Bu arada 'MercedesTrophy' 2014'te erkekler A kategorisi birincisi Efe Alatan, erkekler B kategorisi birincisi Mete Boybeyi ve bayanlar A kategorisinin birincisi Serra Tokar 25 - 30 Eylül tarihleri arasında Stuttgart'ta 25. kez düzenlenecek MercedesTrophy Grand Final'de Türkiye'yi temsil edecek.

Ayrıca, 'Nearest to the Line' kategorisi birincisi Hasan Akçakayalıoğu ise 16 - 21 Temmuz tarihleri arasında İngiltere'de gerçekleştirilecek dünyanın en önemli turnuvalardan 'Open Championship'e katılma fırsatı yakalayacak.

Öte yandan turnuvaya 9 yılda 1.000'i aşkın oyuncunun katıldığı belirtildi. Mercedes-Benz Türk'ün 9 yıldır geleneksel olarak düzenlediği 'MercedesTrophy' Golf Turnuvası'nda bugüne kadar 1.000'i aşkın oyuncu yarıştı.

CİHAN

Yorumlar