Menajer Ahmet Bulut: Gökhan Töre için henüz iki kulüp anlaşamadı ( Özel )

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon kiralık olarak başarılı bir performans çizen ve bu sene bonservisinin alınması için girişimlerde bulunulan Gökhan Töre'nin durumu için menajer Ahmet Bulut, "Henüz 2 kulüp anlaşmaya varmadı." ifadesini kullandı.  &nb

Google Haberlere Abone ol
Menajer Ahmet Bulut: Gökhan Töre için henüz iki kulüp anlaşamadı ( Özel )

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon kiralık olarak başarılı bir performans çizen ve bu sene bonservisinin alınması için girişimlerde bulunulan Gökhan Töre'nin durumu için menajer Ahmet Bulut, "Henüz 2 kulüp anlaşmaya varmadı." ifadesini kullandı.

    Beşiktaş İkinci Başkanı ve Futbol Şube Başkanı Ahmet Nur Çebi ile İstanbul'daki ofisinde yaklaşık 4.5 saat süren bir görüşme yapan menajer Ahmet Bulut, toplantı sonunda Cihan Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu.

    Ahmet Bulut, "Buraya Gökhan Töre'nin durumundan çok başka futbolcu transferi hakkında görüşmeye geldim. Gökhan için önce hem Rubin Kazan hem de Beşiktaş Kulüpleri'nin anlaşması gerekir. Şu an böyle bir durum söz konusu. İnşallah anlaşırlar diye umuyorum." dedi.

    "Peki başka bir futbolcu için görüşmeye geldim dediniz, görüşme yaptığınız futbolcu Gökhan Töre'nin yerine bakılan bir futbolcu muydu?" sorusuna ise Ahmet Bulut, "Tabiki birçok futbolcu için görüştük. Ahmet Nur Çebi'nin kendisi gerekli açıklamayı zaten yapar."diye cevap verdi.

CİHAN

Yorumlar