Melo'dan Demirören açıklaması!

Galatasaraylı Melo, özür dilemesi halinde Türkiye Kupası ödül töreninde elini sıkmadığı TFF Başkanı Demirören'le bu kez tokalaşabileceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Melo'dan Demirören açıklaması!

Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo, özür dilemesi durumunda TFF Başkanı Yıldırım demirören'in elini sıkabileceğini söyledi.

Brezilyalı futbolcu, sarı-kırmızılı kulübün düzenlediği medya günü etkinliğinde gazetecilere açıklamalarda bulundu.


Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in kendisi hakkındaki sözleri nedeniyle Türkiye Kupası ödül töreninde elini sıkmadığını söyleyen Melo, 

"Ben kesinlikle kendisini birebir tanımıyorum. Kesinlikle adını bile bilmiyorum. Böyle bir insanın benim arkamdan konuşması, 'Galatasaray'a yakışmıyor gitmesi lazım tarzı yorumlar yapması' buna sebep oldu. O yüzden ben elimi vermedim. Yani böyle benim arkamdan konuşmuş birisine elimi uzatmam çok çok doğru olmaz.

Ben bir aktör değilim, ben dürüst bir futbolcuyum. Şu yapmış olduğum röportajda da ne kadar dürüst olduğumu ve kimseden korkum olmadığını anlamışsınızdır. Benden özür dilerse tabii ki elini sıkarım ama özür dilemediği sürece elini sıkmayı düşünmüyorum."


"TÜRKİYE'DEKİ ZAMANIMIN SONUNA GELİYORUM"

Galatasarayla önemli başarılar yaşadığını anlatan Brezilyalı futbolcu,

"İlk geldiğimde hedefim büyük ve önemli başarılara imza atmaktı. Şu zamana kadar

da Galatasaray formasıyla birçok başarıya imza attığımı, hemen hemen her başarıya

imza attığımı, her kupayı kazandığımı düşünüyorum. Belki de artık Türkiye'deki

zamanımın yavaş yavaş sonuna geliyorumdur ama şu an için kesin bir şey

söyleyemem. Bunu tamamen Tanrı biliyor" diye konuştu.
"ŞAMPİYON OLMAMIZ İSTENMEDİ"


Melo, Galatasaray'ın şampiyonluğundan sonra birçok kişinin üzüntü yaşadığını savunarak, "Galatasaray şampiyon olduktan sonra bazen spor programlarına bakıyorum orada hemen hemen herkesin yüzü düşük. Galatasaray şampiyon oldu diye kutluyorlar ama çok içten gelen bir kutlama değil. Herkes ağlamaklı, biraz üzgün. O tip şeyler görüyorum. Bu beni daha çok mutlu ediyor. Birçok kişi bize karşı, birçok kişi bizim şampiyon olmamızı istemiyordu ama Tanrı bunu bize nasip etti" ifadelerini kullandı.
Melo televizyondaki spor yorumcularını böyle taklit etti;

Yorumlar