Melo ile Sabri birbirine girdi!

Ziraat Türkiye Kupası finalinin 33. dakikasında Sabri Sarıoğlu ile Felipe Melo arasında şoke eden bir kavga yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Melo ile Sabri birbirine girdi!
İki futbolcu çıldırdı, Sabri ve Melo birbirine saldırdı. 
31.dakikada Galatasaray'da kaptırılan bir top sonrasında Sabri ile Melo arasında yumruklaşmaya varan bir tartışma yaşandı. 
Saniyeler önce Galatasaray'ın kazandığı bir taç atışı sonrasında Sabri'nin tercih hakkını Selçuk İnan'dan yana kullanması ve bu atağın Bursaspor atağı ile sonuçlanması sarı kırmızılı iki yıldızı birbirine soktu. 
Melo, Sabri'nin boşta olan sarı kırmızılı defans oyuncuları yerine Selçuk'a kullanmasına isyan edip takım arkadaşına tepki gösterirken bir anda Sabri, Melo'nun gırtlağına sarıldı.  Brezilyalı oyuncu da Sabri'nin bu hareketine takım arkadaşının kolunu iterek yanıt verdi
6 dakika sonra ise Sabri'nin Volkan Şen ile yaşadığı tartışmada takım arkadaşını sakinleştiren isim Melo oldu. 
Galatasaray'ın 40.dakikasında attığı gol sonrasında ise ikili tamamen barıştı. Melo Burak'ın attığı gol sonrasında sevinci Sabri ile yaşamak istedi ve tecrübeli futbolcu bu isteği kırmayarak takım arkadaşı ile birlikte el ele tutuşarak tribünlere gitti
HAMZAOĞLU: BU OLAY UYUYAN TAKIMI ATEŞLEDİ Hamza Hamzaoğlu, maç sonrası olayla ilgili olarak, "Şimdi sarıldılar. Sarmaş dolaşlar içeride. Saha içinde olur bunlar. Bazı oyuncular bunu yapmalı da. Çünkü uyuyan bir takım varsa sahada, birisinin takım arkadaşlarını ateşlemesi gerekiyor. Onlar takımı ateşlediler, maçtan sonra da birbirlerine sarıldılar. Her şey çok iyi, bir sıkıntı yok" yorumunu yaptı.

Hurriyet

Yorumlar