Mehmet Topal: Yeni sezonda da bizden beklenen Şampiyonluk ve 4.yıldız

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, yeni sezonda şampiyonluk kazanarak 4. yıldızı takmak istediklerini söyledi.Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulunan Mehmet Topal, güzel bir tatil dönemi geçirdiğini belirtirken, "Güzel bir tatil dönemi...

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Topal: Yeni sezonda da bizden beklenen Şampiyonluk ve 4.yıldız

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, yeni sezonda şampiyonluk kazanarak 4. yıldızı takmak istediklerini söyledi.

Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulunan Mehmet Topal, güzel bir tatil dönemi geçirdiğini belirtirken, "Güzel bir tatil dönemi geçirdik. Ailemle birlikte bu dönemi değerlendirmeye çalıştım. Eşim ve oğlumla zaman geçirme fırsatı buldum. 14 Temmuz’da sezonu açıyoruz. Her şey yolunda gidiyor. Sezonu da iyi bir şekilde açarak yolumuza en iyi şekilde devam edeceğiz." diye konuştu.

Yeni sezonda da beklentilerin şampiyonluk olduğunu dile getiren başarılı oyuncu, şöyle devam etti: "Bütün takımları zor bir sezon bekliyor diyebilirim. Biz de en iyi şekilde hazırlanacağız. Geçtiğimiz sezon yakalamış olduğumuz önemli ve büyük bir başarı var. Sezonu, Şampiyon olarak bitirdik ve yine Şampiyon unvanıyla bu sezona başlıyoruz. Beklentiler çok yüksek, takım olarak da bunun farkındayız. 4.yıldızı almamız da takım için çok önemli. Sahaya çıkarak bize verilen görevi en iyi şekilde yapacağız. Profesyonelliğin gerektirdiği gibi davranacağız. Camiamızın, takımımızın başarılı olması için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu sezon sonunda da inşallah gülen taraf yine biz olacağız."

Diego Ribas transferi hakkında da konuşan tecrübeli futbolcu, "Takıma çok faydalı olacaktır. Kalitesini ispatlamış, çok büyük bir oyuncu. Onun da gelmesi takıma güç kazandıracaktır. İnşallah camiamıza hayırlı olur. Güzel başarılara birlikte imza atmayı istiyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

CİHAN

Yorumlar