Mehmet Özdilek: Soma için artık eylem yapma zamanı

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Beşiktaş maçıyla ilgili yorumda bulunmayacağını belirterek Soma’daki maden faciası nedeniyle artık söylemler yerine, eylem yapma zamanının olduğunu söyledi.        &n

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Özdilek: Soma için artık eylem yapma zamanı

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Beşiktaş maçıyla ilgili yorumda bulunmayacağını belirterek Soma’daki maden faciası nedeniyle artık söylemler yerine, eylem yapma zamanının olduğunu söyledi.

        

    Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanan ve 1 – 1 beraberlikle sonuçlanan Beşiktaş ile Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan genç hoca, “Maçtan önce bu maçla ilgili yorum yapmayacağımı söylemiştim. İnsanı olarak zor bir durumdayız. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Birey ve kuruluşlar olarak söylemden çok eylem yapma zamanı. Ben kendi adıma bunu yapacağım. Artık oradaki insanların acılarını paylaşırken çok daha reel şeyler ortaya koymamız lazım.” dedi.

    Mehmet Özdilek, ayrıca takımla ilgili olarak, “Ben geldikten sonra Gençlerbirliği’nde 41 puan topladık. Bunda futbolcularımızın payı çok büyük. Bu ligde 4 büyükten sonra en çok ligde bulunan kulübüz. Başkanla oturup gelecek yılki planlarımızı yapacağız.” diye konuştu.

    Kırmızı – siyahlı takımda futbolcular Doğa Kaya ve Ferhat ise, “Soma’da kaybettiğimiz vatandaşlarımız için ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Maça gelecek olursak da beraberlik maçın hakkıydı.”diye konuştular.

CİHAN

Yorumlar