Mehmet Özdilek: Favori çıktığımız maçı kazandık

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Bursaspor'a karşı sahaya favori çıktıklarını ve maço kazanmayı başardıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Özdilek: Favori çıktığımız maçı kazandık

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Bursaspor'a karşı sahaya favori çıktıklarını ve maço kazanmayı başardıklarını söyledi.

Gençlerbirliği’nin kendi sahasında Bursaspor’u 1-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile futbolcular Tosic ve Zec açıklamalarda bulundu. Ankara’da oynadıkları maçlarda favori takımın her zaman Gençlerbirliği olduğunu dile getiren Özdilek, "Bugünde Bursaspor’a karşı favori bizdik. Tabi bunu sahafa oynadığımız futbol ile pekiştirmek bizim adımıza çok önemliydi. Maçın geneline bakıldığında ilk yarı oyunu koparabilirdik. Çok net birkaç pozisyonumuz vardı. Bizim için takım bütünlüğü çok önemli. Her takıma karşı zorluk teşkil eden bir takımız. Bugünde bu anlamda çok başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Çok güzel bir gol attık. Zec’in golü nedeniyle tebrik ediyorum’’ dedi.

Golden sonrada buldukları pozisyonlarla daha farklı skor elde edebileceklerini sözlerine ekleyen genç teknik adam, rakibe verdikleri pozisyonlarında kendilerini sıkıntıya soktuğunu ancak bugün kazanmanın önemli olduğuna dikkat çekti.

Zec’in attığı golde asisti yapan oyuncu Tosic ise, seyirci azlığına vurgu yaparak bunun kendilerini zorladığını kaydetti. Her şeye rağmen iyi bir takım olduklarını sahada gösterdiklerini dile getiren başarılı defans oyuncusu, çok önemli bir galibiyet aldıklarını kalan 3 maçta 6 puan alabileceklerini söyledi.

Takımına galibiyeti getiren golü kaydeden Zec ise, gol atmanın güzel olduğunu ancak takımın aldığı 3 puanın daha önemli olduğunun altını çizerek, güçlü bir takıma karşı iyi oynayarak 3 puan aldıklarını tüm arkadaşlarını tebrik ettiğini kaydetti.
CİHAN

Yorumlar