Mehmet Özdilek: Avrupa Kupası hedefimizi Galatasaray maçı sonucu belirleyecek

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, matematiksel olarak devam eden Avrupa Kupaları hedeflerinin Galatasaray maçı sonucunda netlik kazanacağını söyledi.Hafta sonunda deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Gençlerbirliği’nde...

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Özdilek: Avrupa Kupası hedefimizi Galatasaray maçı sonucu belirleyecek

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, matematiksel olarak devam eden Avrupa Kupaları hedeflerinin Galatasaray maçı sonucunda netlik kazanacağını söyledi.

Hafta sonunda deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Gençlerbirliği’nde Teknik Direktör Mehmet Özdilek maçla ve takımın son durumu ile ilgili değerlendirmede bulundu. Bakıldığı zaman matematiksel olarak Avrupa Kupaları’na katılma hedefleri olduğunu vurgulayan Özdilek, ‘’Bunu belirleyecek maç Galatasaray maçı olacak. Kazanırsak ciddi anlamda avantajlı duruma geleceğiz. En an az rakip kadar bizim içinde değerli bir müsabaka. Birçok takımın yaşadığı sıkıntıları yaşamadan yolumuza devam ediyoruz. İlk 8 hafta sıkıntılar oldu ama daha sonra hep üzerine koyan bir takım yapısıyla yolumuza devam ettik. Bugün itibariyle 44 puan ciddi bir puan. Daha alınabilecek 9 puan var. Hep sonlar önemli. Doğru bir yoldayız ve doğru bir çizgimiz var. Yaptığımız mücadeleden ve oynadığımız oyundan keyif alan bir oyuncu grubumuz var. İstanbul’da ki düşüncemiz kazanmak odaklı olacak. Bir oyun anlayışımız var, bu anlayışımız Galatasaray’a karşı gösterebilirsek avantajlarımızın olduğunu düşünüyorum. Galatasaray’ın da Şampiyonlar Ligi'ne katılma ihtimali var. Keyifli bir müsabaka olacak. Kazandığımız takdirde Avrupa Kupaları’na katılma adına iddialı bir takım durumuna geleceğiz. Bunu yakalamak istiyoruz. Bunu yapabilecek gücümüz var.’’ dedi.

    Ciddi anlamda sıkıntılı oyuncuları olduğunu dile getiren genç teknik adam şunları kaydetti:

    "Kulusic ve Tosic cezalı. Stancu sezonu kapattı, Doğa’nın üst adalesinde yırtık var olumlu olumsuz bir şey söylenmedi. Bu kadar eksikliğe rağmen takım bütünlüğümüzü orada sağlamamız çok önemli. Kazanma odaklı ve bu düşünce yapısıyla İstanbul’a gideceğiz. Saha içerisinde gücümüzü ve takım bütünlüğümüzü yansıtabilirsek istediğimizi alarak döneceğimize inanıyorum."

Öte yandan Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile takım oyuncuları Ramazan, Ahmet, Uğur ve Yusuf İlhan Cavcav Tesisleri’nde alt yapı oyuncularının katıldığı söyleşiye katıldı. Söyleşide Özdilek ve oyuncular geleceğin futbolcu adaylarını sorularını yanıtladı. Söyleşi sonunda ise Mehmet Özdilek saha ortasından minik takım oyuncuları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

CİHAN

Yorumlar