Mehmet Ekici'den Fenerbahçe'ye transfer iddialarına cevap

Werder Bremen forması giyen ve Fenerbahçe'nin tranfser listesinde olduğu iddia edilen milli futbolcu Mehmet Ekici, kulübü ile sözleşmesinin devam ettiğini şu an için her hangi bir takımla görüşmesinin olmadığını söyledi. Baba ocağı Yozgat'ın...

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Ekici'den Fenerbahçe'ye transfer iddialarına cevap

Werder Bremen forması giyen ve Fenerbahçe'nin tranfser listesinde olduğu iddia edilen milli futbolcu Mehmet Ekici, kulübü ile sözleşmesinin devam ettiğini şu an için her hangi bir takımla görüşmesinin olmadığını söyledi.

Baba ocağı Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesine bağlı Çalapverdi köyünü ziyaret eden milli futbolcu, basın nensuplarının Fenerbahçe'ye transferi konusundaki sorularına "Werder Bremen ile 2015 yılının ortasına kadar sözleşmem devam ediyor. Dolayısıyla şu an için her hangi bir takımla görüşmem ya da transferim söz konusu değil. Gelecekte ne olur onu da Allah bilir."diye cevapladı.

KÖYÜNE SPOR SALONU YAPTIRACAK.

Almanya’nın Werder Bremen Takımı'nda top koşturan milli futbolcu Mehmet Ekici, baba ocağı Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesine bağlı Çalapverdi köyünü ziyaret etti. Memleketini ve vatanını unutmayan ünlü futbolcu Mehmet Ekici, köyüne 700 bin liraya mal olacak bir spor salonu yaptıracağını söyledi.

Werder Bremen takımının vazgeçilmezi ve ay-yıldızlı takımın oyuncusu Mehmet Ekici , memleketi Boğazlıyan İlçesine bağlı Çalapverdi köyünü ziyaret edip hasret giderdi. Daha sonra Çalapverdi İlköğretim Okulu'nu da ziyaret eden milli futbolcu, okul müdürü Ramazan Yılmaz, öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet etti. Köydeki öğrenciler için kapalı spor salonu yaptıracağının sözünü veren milli oyuncu, Çalapverdi köyünden yeni Mehmet Ekici’lerin çıkmasını arzu ettiğini söyledi. Ekici, "Köyüme modern bir spor salonu yaptıracağım. Uzun süredir böylesi bir yatırımı köyüme kazandırmayı planlıyordum. Nasip bugünmüş. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileriyle de bu düşüncemi paylaştım. Hızlı bir biçimde yer belirlemeleri ricasında bulundum. Yaklaşık 700 bin liraya mal olacak bir proje üzerinde fikir birliği yaptık. Dileğim en kısa sürede spor salonunun yapımına başlamak ve köyümüzdeki kardeşlerimin hizmetine sunmaktır. Spor salonunun adına da benim üzerimde çok emeği olan, çok sevdiğim bir süre önce hakkın rahmetine kavuşan Amcam Tuncay Ekici'nin ismini vereceğim." dedi.

Milli Futbolcu Ekici, annesi ve babasıyla birlikte Boğazlıyan Milli Eğitim Müdürlüğüne geçerek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Yıldız ile spor salonu projesi hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ekici'nin spor salonu müjdesi köyü'ndeki öğrenciler ve köy halkı tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

CİHAN

Yorumlar