Mehmet Ekici’den ayrılık sinyali

Werder Bremen’nin Ay Yıldızlı oyuncusu Mehmet Ekici, kulübünde yeteri kadar forma şansı bulamadığı için ayrılma kararı aldı.Alman basınına konuşan 24 yaşındaki gurbetçi yıldız, “Sürekli oynamak istiyorum. Werder Bremen’den ayrılacağım....

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Ekici’den ayrılık sinyali

Werder Bremen’nin Ay Yıldızlı oyuncusu Mehmet Ekici, kulübünde yeteri kadar forma şansı bulamadığı için ayrılma kararı aldı.

Alman basınına konuşan 24 yaşındaki gurbetçi yıldız, “Sürekli oynamak istiyorum. Werder Bremen’den ayrılacağım. Kariyerime nerede devam ederim şu an bir şey söyleyemem ama Türkiye için de umut var.” şeklinde konuştu.

Münih doğumlu milli oyuncu bu sezon sadece 11 maçta forma giydiğini bunlarında sadece 5 tanesinde ilk 11’de oynadığını, dolayısıyla bu durumdan hiç mutlu olmadığı ifade etti.

Ekici, “Ben kapasitemi ve kalitemi biliyorum. Oynama şansı yakalarsam çok daha verimli olurum.” diyerek, transferi konunda anlayış istedi. Kulübüyle 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mehmet, giderken takımına da biraz maddi destek sağlamak istediğini vurguladı.

Bayern Münih’in alt yapısından yetişen Ekici, önce 1.FC Nürenberg’e kiralık olarak gitti ardından 2011’de Münih’ten Werder Bremen’e transfer oldu. CİHAN

Yorumlar