Mehmet Akman: Önümüzdeki sezon Necati Ateş'i takımımızda düşünmüyoruz

Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Mehmet Akman, önümüzdeki sezon Necati Ateş'in Eskişehirspor'da olmayacağını söyledi. Karakterli, genç ve koşan bir takım oluşturacaklarını belirten Akman, "Bu yeni kadroda Necati Ateş'i düşünmüyoruz."...

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Akman: Önümüzdeki sezon Necati Ateş'i takımımızda düşünmüyoruz

Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Mehmet Akman, önümüzdeki sezon Necati Ateş'in Eskişehirspor'da olmayacağını söyledi. Karakterli, genç ve koşan bir takım oluşturacaklarını belirten Akman, "Bu yeni kadroda Necati Ateş'i düşünmüyoruz." dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nı finalde Galatasaray'a kaybeden ve 2013-2014 Spor Toto Süper Lig'i 12. sırada bitiren Eskişehirspor önümüzdeki sezon büyük bir çıkış yakalamak için çalışmalara başladı. Kırmızı siyahlı yönetim teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın verdiği rapor doğrultusunda ilk önce takımdan gönderilecek futbolcularla yollarını ayırıyor. 34 yaşındaki deneyimli futbolcu Necati Ateş'i de önümüzdeki sezon kadrolarında düşünmeyen yönetim bu futbolcuyla yollarını ayırmanın planını yapıyor.

Konuya ilişkin, Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Mehmet Akman değerlendirmede bulundu. Önümüzdeki sezon deneyimli futbolcu Necati Ateş'i takımlarında düşünmediklerini aktaran Akman, "Biz Eskişehirspor yönetimi olarak gelecek sezon karakterli, genç, iş ahlakına sahip ve çok koşan bir takım oluşturacağız. Bunun için büyük bir revizyona gideceğiz. Yeni oluşturacağımız takımda Necati Ateş'i düşünmüyoruz." diye konuştu.

Deneyimli oyuncuyla karşılıklı oturup yollarını ayırmak istediklerini belirten Akman, "Futbolcunun alacakları konusunda biz kendisine bir rakam teklif ettik ancak o bunun çok üstünde bir rakam istedi. Biz bu rakamı aşağıya çekmeye çalışacağız. Kesin söylüyorum Necati Ateş bu takımda olmayacak." dedi.

Necati Ateş'in başka takımlarla isminin anıldığını hatırlatan Akman, futbolcuyla ilgili hiç bir takımdan kendilerine resmi veya gayri resmi bir teklifin gelmediğini de sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar