Medipol Başakşehir-Kasımpaşa maçından notlar

- TPFD tarafından geçtiğimiz sezonun en iyi 11'ine seçilen Medipol Başakşehirli futbolculardan Volkan Babacan, Yalçın Ayhan ve Visca, ödüllerini aldı

Google Haberlere Abone ol
Medipol Başakşehir-Kasımpaşa maçından notlar


İSTANBUL (AA) - Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneğinin (TPFD) ikincisini düzenlediği PFD ödüllerinde, Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunun en iyi 11'ine seçilen Medipol Başakşehir'in 3 futbolcusu, Kasımpaşa maçı öncesinde statta düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Turuncu-lacivertli takımın kalecisi Volkan Babacan, savunma oyuncusu Yalçın Ayhan ve geçtiğimiz sezon attığı 17 golle adından söz ettiren Edin Visca'ya ödüllerini kulübün asbaşkanı Mustafa Saral verdi.

Tribünde yer alan az sayıdaki taraftar da futbolcuları alkışlayarak tebrik etti.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sonucu ülkede yaşanan olaylar ve şehitler nedeniyle bu yıl PFD ödül töreni düzenlenmemişti.


- Tribünler boş kaldı

Medipol Başakşehir ile Kasımpaşa arasında oynanan İstanbul derbisine taraftarlar ilgi göstermedi.

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda tribünlerin büyük kısmı boş kalırken, Başakşehirli yaklaşık 300 taraftar takımlarını destekledi. Deplasman ekibi Kasımpaşa'nın da yaklaşık 50 taraftarı kendilerine ayrılan tribünde yer alarak, takımlarına destek oldu.

Yorumlar