Medipol Başakşehir İstanbul'a döndü

- 12 günlük Avusturya kampı sona eren lacivert-turunculular, İstanbul'a geldi - Beşiktaş'ın kadro dışı kalan Arjantinli futbolcusu Sosa da aynı uçakta yer aldı

Google Haberlere Abone ol
Medipol Başakşehir İstanbul'a döndü


İSTANBUL (AA) - Avusturya kampı sona eren Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, İstanbul'a döndü.

Medipol Başakşehir kafilesi, Avusturya'nın başkenti Viyana'dan kalkan tarifeli uçakla İstanbul Atatürk Havalimanı'na geldi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Avusturya'da 12 günde 4 hazırlık maçı oynayan Başakşehir, 3 yenilgi, 1 galibiyet aldı.

Çek Cumhuriyeti takımlarından Viktoria Plzen'e 1-0 ve Vysocina Jihlava'ya 2-0, Almanya 2. Futbol Ligi ekiplerinden Karlsruhe'ye de 1-0 kaybeden lacivert-turunculular, Almanya 2. Futbol Ligi takımlarından Heidenheim 1846'ı ise 1-0 mağlup etmişti.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Hırvatistan ekibi Rijeka ile eşleşen Medipol Başakşehir, ilk maçı 28 Temmuz'da İstanbul'da, rövanşı ise 4 Ağustos'ta Hırvatistan'da oynayacak.

Öte yandan Beşiktaş Kulübünün kadro dışı kaldığını açıkladığı Arjantinli futbolcu Jose Sosa da Medipol Başakşehir kafilesinin döndüğü uçakla İstanbul'a geldi. Sosa'nın yanında kulüp tercümanı da yer aldı.


Yorumlar