Medipol Başakşehir averajla lider

- Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında konuk ettiği Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kalan turuncu-lacivertli ekip, averajla yeniden liderliğe yükseldi

Google Haberlere Abone ol
Medipol Başakşehir averajla lider


İSTANBUL (AA) - Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kalarak yeniden liderliğe yükseldi.

Süper Lig'de 7. haftaya Beşiktaş ve Galatasaray'ın 2 puan önünde giren Medipol Başakşehir, sahasında Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kalmasına rağmen averajla yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

Puanını 17'ye yükselten turuncu-lacivertli ekip, Atiker Konyaspor karşısında aldığı sonuçla sahasındaki maçlarda üst üste ikinci beraberliğini yaşadı. Medipol Başakşehir, ligin 5. haftasında İstanbul'da oynanan maçta Osmanlıspor ile 2-2 berabere kalmıştı.


- Yenilmezlik serisi 16 maça yükseldi


Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Medipol Başakşehir, Süper Lig'deki yenilmezlik serisini 16 maça yükseltti.

Bu sezon yaptığı 7 maçın 5'ini kazanan 2'sinden beraberlikle ayrılan turuncu-lacivertli ekip, geride kalan sezonun son 9 müsabakasında da yenilmemişti.

İstanbul ekibi, ligdeki son mağlubiyetini geçtiğimiz sezonun 25. haftasında Osmanlıspor'a karşı 3-2'lik skorla yaşamıştı.

Yorumlar