Medicana Sivasspor-Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ligde şampiyonluk kovalayan Beşiktaş, bu hedefi doğrultusunda bugün kritik maçta Sivasspor'a konuk olacak. Kara Kartal, bu mücadeleyi kayıpsız geçmenin hesaplarını yaparken Sivas da taraftarı önünde kazanıp düşme hattından uzaklaşmayı planlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Medicana Sivasspor-Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Ligde şampiyonluk kovalayan Beşiktaş, bu gayesi doğrultusunda bugün kritik maçta Sivasspor'a misafir olacak. Kara Kartal, bu mücadeleyi kayıpsız geçmenin hesaplarını yaparken Sivas da taraftarı önünde kazanıp düşüş hattından uzaklaşmayı planlıyor.

Süper Lig’de bu sezon tüm planlarını şampiyonluk üstüne oluşturan Siyah-Beyazlılar, bugün doruk yolunda kritik ciddiyet taşıyan Sivasspor mücadelesine çıkacak. 22 haftanın sonunda önder Galatasaray’ın 3 puan peşinde ikinci sırada bulunan Kara Kartal, öğlen saatlerinde oynanacak maçta rakibini değişik yenik edip zirveye yerleşerek akşam oynanacak derbi üstünde baskı oluşturmaya çalışacak. Bu doğrultuda Beşiktaş’ın en mühim kozu, takımın Senegalli yıldızı Demba Ba olacak. Siyah-Beyazlı formayla bu sezon 14’ü ligde olmak üzere 23 golü bulunan muvaffakiyetli futbolcu, son haftalardaki yükselen form grafiğini Sivas deplasmanında da sürdürüp takımına 3 puanı getirmek için elinden geleni yapacak.

Yiğido sürpriz kovalayacak

Ligde 22 haftanın sonunda topladığı 24 puanla düşüş hattının yalnızca 4 puan üstünde bulunan Sivasspor için de bu karşılaşma, hayati bir ciddiyete sahip... Lig’de son 2 haftada Galatasaray’a 3-2 kaybeden ve Gençlerbirliği’yle de 0-0 berabere kalarak düşüşe geçen Yiğidolar, evinde, oynayacağı maçta, rakibine sürpriz yapıp alacağı puanlarla ateş hattından uzaklaşmak istiyor. Yiğidolar da bu konuda, takımın Faslı yıldızı Aatif’a güveniyor. FANATİK’e, “Rakibimizi İstanbul’a puansız göndereceğiz” iddiasında bulunan 28 yaşındaki golcü, bu maçta şov yapmayı planlıyor.

Demba Ba’nın rekor maçı

Siyah-Beyazlı formayla bu sezon 31 maçta attığı 23 golle mükemmel bir form grafiği yakalayan Demba Ba, Sivasspor karşılaşmasına ‘rekor’ için çıkacak. Senegalli yıldız, bugün Sivas filelerini 1 defa sarsması halinde; Beşiktaş’ta yabancı futbolcular içinde bir sezonda resmi maçlarda en çok gol atan ad olacak. Bu bölgede geçen hafta Balıkesirspor’a karşı kaydettiği penaltı sayısıyla 2000-01’de 34 maçta 23 gol atan Pascal Nouma’nın rekoruna müşterek bulunan Ba, bugün de skorer kimliğini konuşturup Siyah-Beyazlılar’ın tarihine geçmek için çabalayacak.

Aatif yarışa dahil olmak istiyor

Sivasspor’da geçen sezon rakip filelere gönderdiği 17 sayıyla sezonu gol kralı şekilde kapatan Aatif Chahechouhe, ilk yarıda silik bir görüntü çizse de, takımın başına Sergen Yalçın’ın geçmesinin peşinden adeta eski günlerine arka dönmüştü. Kırmızı-Beyazlı formayla çıktığı son 5 maçta rakip fileleri 4 defa havalandırarak adından gene söz ettiren Aatif, bugün de atacağı gollerle takımına puan kazandırmak istiyor. Bu sezon ligde 8 golü bulunan muvaffakiyetli futbolcu, yapacağı muvaffakiyetli işlerle gol krallığı yarışına dahil olmayı planlıyor.

Sivasspor'da son dakika

Süper Lig’de bugün zorlu mücadelede Beşiktaş’ı misafir edecek Sivasspor’da, bu maç öncesinde 3 mühim noksan bulunuyor. Kırmızı-Beyazlılar’da sakatlığı devam eden İbrahim Toraman ve Ertuğrul Taşkıran ile kart cezalısı konumunda bulunan Adem Koçak, bugün Kara Kartal karşısında takımlarını yalnız bırakacak.

Beşiktaş'ta son dakika

Siyah-Beyazlılar, bugün Sivasspor karşısına 6 eksikle çıkacak. Beşiktaş’ta kırmızı kart cezalısı konumunda bulunan Pedro Franco’ya ek şekilde sakatlıkları devam eden; Alexander Milosevic, Tomas Sivok, İsmail Köybaşı, Tolga Zengin ve Cenk Tosun, Sivas deplasmanında vazife alamayacak.

Muhtemel 11'ler

STAT: 4 Eylül
SAAT: 14.00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Bülent Yıldırım

M.Sivasspor: Korcan, Cicinho, Da Costa, Ümit, Ziya, Burhan, Kadir, Mehdi, İbrahim, Aatif, Utaka. T.D.: Sergen Yalçın

Beşiktaş: Cenk, Serdar, Necip, Ersan, Opare, Gökhan, Hutchinson, Veli, Sosa, Olcay, Ba. T.D.: Slaven Bilic

Kaynak: FANATİK

Yorumlar