Medical Park Antalyaspor: 0– Trabzonspor: 1 (İlk yarı)

Stat: Akdeniz ÜniversitesiHakemler: Serkan Çınar, Gökmen Olgaç, Esat SancaktarMedical Park Antalyaspor: Ozan, Zeki, Emre, Musa, Vederson, Uğur, Murat, Köksal, Emrah, Tita, DiarraTrabzonspor: Fatih, Caner, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Kadir Keleş, Olcan,...

Google Haberlere Abone ol
Medical Park Antalyaspor: 0– Trabzonspor: 1 (İlk yarı)

Stat: Akdeniz Üniversitesi

Hakemler: Serkan Çınar, Gökmen Olgaç, Esat Sancaktar

Medical Park Antalyaspor: Ozan, Zeki, Emre, Musa, Vederson, Uğur, Murat, Köksal, Emrah, Tita, Diarra

Trabzonspor: Fatih, Caner, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Kadir Keleş, Olcan, Bourceanu, Zeki Yavru, Yusuf, Adrian, Henrique

Gol: Dk. 13 Zeki Yavru (Trabzonspor)

Sarı kart: Dk. 44 Kadir Keleş (Trabzonspor)

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Medical Park Antalyaspor evinde Trabzonspor'u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Trabzonspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

2. dakikada Trabzonspor'un atağında Medical Park Antalyasporlu defans oyuncusu Emre Güngör'ün topu ıskalamasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Henrique'nin şutunu kaleci Ozan kurtardı.

11. dakikada Trabzonspor'un geliştirdiği atakta Adrian'ın pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Olcan'ın şutunu kaleci Ozan kurtardı ve gole izin vermedi.

13. dakikada Trabzonspor'un geliştirdiği atakta Yusuf'un pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Zeki Yavru'nun yerden sert vuruşu filelerle buluştu: 0-1

20. dakikada Trabzonspor'un sol kanattan Kadir Keleş'le geliştirdiği atakta içeri doğru ortaladığı topta Olcan'ın şık rövaşatasın meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

30. dakikada Medical Park Antalyaspor'un sağ kanattan Vederson'la kullandığı serbest vuruşta topa hareketlenen Tita'nın sert vuruşunu tamamlayan Diarra'nın şutunu kaleci Fatih yerde uzanarak güçlükle önledi.

İlk yarının ilerleyen dakikalarında başka önemli pozisyon olmayınca bordo mavili ekip soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Ligden düşmesi kesinleşen Medical Park Antalyaspor'la UEFA Avrupa Ligi hedefi olan Trabzonspor karşı karşıya geldi. Karşılaşma öncesi her iki takım oyuncuları da Manisa Soma'da yaşanan maden faciasını unutmadı. Kırmızı beyazlılar seramoniye siyah üstünde ‘Soma' yazan tişört ve baretlerle çıkarken, Trabzonsporlu oyuncular da baretlerle sahaya çıktı.

Medical Park Antalyasporlu oyuncular ellerinde ‘Ocağımıza Ateş Düştü Başımız Sağ Olsun' pankartıyla sahaya çıkarken, bordo mavili oyuncular ise ‘Bize Bugün Her Yer Kömür Karası Başımız Sağ Olsun' yazılı flamayla yeşil zemine çıktı.

Öte yandan Medical Park Antalyaspor'un Elazığspor maçında aldığı ceza sebebiyle kadın ve çocuk seyircilere açık olan maçta yaklaşık 50 kadar taraftar takımlarını destekledi. Küme düşen Medical Park Antalyaspor ise 18 kişilik kadroyu dolduramazken 4 yedekle sahaya çıktı.

CİHAN

Yorumlar